Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Με Πορζίνγκις και όλα τα «αστέρια» η Λετονία στο προολυμπιακό

Η Λετονία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το προολυμπιακό τουρνουά που διοργανώνει, εντός της οποίας βρίσκεται ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

H Λετονία έχει «χρυσή» ευκαιρία να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά από το 1936, καθώς διοργανώνει ένα από τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά που θα δώσουν τα τελευταία εισιτήρια για Παρίσι.

Μάλιστα, ο Λούκα Μπάνκι ανακοίνωσε προεπιλογή 24 παικτών για το τουρνουά, εντός της οποίας βρίσκονται όλα τα μεγάλα «αστέρια» της χώρας, ακόμη και ο σταρ του NBA Κρίσταπς Πορζίνγκις. Μαζί του, φυσικά, και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, τα αδέρφια Μπέρτανς, ο Ρόλαντς Σμιτς και ο Αρτούρς Ζάγκαρς.

Η εθνική Λετονίας θα παίξει στον όμιλο με την εθνική Γεωργίας την Τρίτη 2 Ιουλίου και με την ομάδα των Φιλιππίνων την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

Οι δύο καλύτερες ομάδες από το γκρουπ θα παίξουν στους ημιτελικούς το Σάββατο 6 Ιουλίου με μία από τις καλύτερες ομάδες του άλλου ομίλου (Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Καμερούν). Ο νικητής των ημιτελικών αγώνων θα παλέψει για το μοναδικό εισιτήριο για το Παρίσι την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x