Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ξέσπασε από συγκίνηση η Αραούζου: «Τα μετάλλια δεν κατακτούνται εύκολα» (pics)

Συγκλονιστική ήταν η Κέλλυ Αραούζου, στις δηλώσεις της μετά την κατάκτηση της ενδέκατης θέσης στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας των Ολυμπιακών του Ρίο, μιλώντας με δάκρυα στα μάτια.

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε η Κέλλυ Αραούζου, μετά την κατάκτηση της ενδέκατης θέσης στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Η 25χρονη κολυμβήτρια σχολίασε πως δεν ήταν η μέρα της στην σημερινή κούρσα, αλλά και την δυσκολία κατάκτησης ενός μεταλλίου, ενώ ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα της.

inner

«Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Προσπάθησα όσο μπορούσα, είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθειά μου, φαίνεται όμως ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις στον πρωταθλητισμό. Τα μετάλλια δεν κατακτούνται εύκολα, ιδιαίτερα σε ένα τόσο σκληρό αγώνισμα, όπου σε κάθε χεριά πρέπει να επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου. Ευχαριστώ όσους στάθηκαν κοντά μου, συγγνώμη αν κάποιους τους απογοήτευσα. Φέτος η προπόνηση που κάναμε ήταν καθαρά για τα 10χλμ. και ήμουν έτοιμη για τον αγώνα, οι συνθήκες ήταν ιδανικές, απλά δεν ήταν η καλή μου μέρα».

inner

Δεν έκρυψε, πάντως, την σκληρή δουλειά που θα ακολουθήσει, προκειμένου να επιτύχει το στόχο της συμμετοχής στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Από αυτή τη στιγμή στοχεύω στο Τόκιο και έχω πολλή δουλειά μπροστά μου».

inner

Φυσικά, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τον συναθλητή της, Σπύρο Γιαννιώτη, που θα δώσει αύριο τον δικό του αγώνα. «Ένας αθλητής σαν το Σπύρο δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι ο καλύτερος κολυμβητής που έχει υπάρξει στην Ελλάδα και το έχει αποδείξει. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x