Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Κουρουγκλίεφ: «Με άφησαν οι δυνάμεις μου, θα προσπαθήσω αν μου δοθεί η ευκαιρία στα ρεπεσάζ»

Οι δηλώσεις του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ μετά την ήττα του στα προημιτελικά της ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 86 κιλών.

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του αλλά «υποκλίθηκε» στην ανωτερότητα του σπουδαίου, Χασάν Γιαζντανιχαρατί, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά της ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 86 κιλών.

Πλέον, ο 32χρονος Έλληνας παλαιστής περιμένει να μάθει για το αν θα συμμετάσχει στα ρεπεσάζ του αγωνίσματος, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά το τέλος του προημιτελικού, ο Κουρουγκλίεφ στάθηκε στην κούραση που αντιμετώπισε, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι δυνάμεις του κάποια στιγμή τον εγκατέλειψαν.



«Κουράστηκα. Με άφησαν οι δυνάμεις μου, θα προσπαθήσω για την συνέχεια αν μου δοθεί η ευκαιρία στα ρεπεσάζ. Δεν κοιτάω στους αγώνες αυτούς αν έχω να κάνω με Παγκόσμιο πρωταθλητή ή Ολυμπιονίκη, θα παλέψω. Αυτός ο αντίπαλος μου ήταν καλύτερα προετοιμασμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Έλληνας πρωταθλητής.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο προπονητής του, Χριστόφορος Ξενίδης, ο οποίος ανέφερε πως:


«Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο όπως και η ψυχολογία. Χτύπησε στο πλευρό του ο Κουρουγκλίεφ, ήταν πρόβλημα αυτό. Αλλά όπως είπε ο αθλητής μου, ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος και ψυχολογικά προετοιμασμένος. Τι να κάνουμε. Eίμαι ζεστός δεν καταλαβαίνω τίποτα τώρα, θα δούμε στην συνέχεια τι έγινε. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα παλέψω οπωσδήποτε για το μετάλλιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x