Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Καρμέλο και Τζορτζ «υποκλίνονται» στον Τόμπσον

Ο Κλέι Τόμπσον μετέτρεψε τον αγώνα με τη Γαλλία σε παράσταση για ένα ρόλο και οι Καρμέλο Άντονι και Πολ Τζορτζ αποθέωσαν τον συμπαίκτη τους.

Την πρώτη θέση του ομίλου τους «κλείδωσαν» οι Η.Π.Α. στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρη στον Κλέι Τόμπσον, ο οποίος τις πήρε από το «χέρι» και τις οδήγησε στη νίκη επί της Γαλλίας (100-97).

Την εκπληκτική εμφάνιση του 25χρονου παίκτη των Γουόριορς, ο οποίος τελείωσε το ματς με 30 πόντους, σχολίασαν οι συμπαίκτες του, Καρμέλο Άντονι και Πολ Τζορτζ.

«Δεν ανησυχώ για τον Κλέι. Είναι σουτέρ. Έτσι κάνουν οι σουτέρ, συνεχίζουν. Υπάρχουν στιγμές που δεν τους μπαίνουν τα σουτ, αλλά αυτό δεν διαρκεί για πάντα. Εκείνος το ξέρει, διαθέτει την αυτοπεποίθηση. Νιώθει μέσα του πως θα πετύχει το κάθε σουτ. Μπορεί να βάλει το κάθε σουτ. Σήμερα συνέχισε να ευστοχεί και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ο Κλέι βρήκε ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε αλλά για το μεγαλύτερο διάστημα μας κουβάλησε εκείνος», είπε ο Καρμέλο μετά την αναμέτρηση, για να συμπληρώσει ο Τζορτζ «Το περιμέναμε πως ο Κλέι δεν θα συνεχίσει το κακό του σερί. Ξέραμε πως σε κάποιο σημείο θα αρχίσει να ζεσταίνεται. Για εκείνον είναι αρκετό να μπει ένα τρίποντο. Αυτό που συνέβη είναι τρομακτικό για τα παιχνίδια που έρχονται».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x