Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Καπράλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Προσπάθησαν να περάσουν μηνύματα οι Γάλλοι, άρεσε στους νέους η τελετή έναρξης»

Ο πρόεδρος του ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM εκεί όπου μίλησε για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, την ελληνική συμμετοχή και την προσπάθεια που γίνεται για επιτυχίες.

Στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» του Σωτήρη Ταμπάκου φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Καπράλος, που βρίσκεται στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ένα από τα πλην είναι που χάσαμε τους σημαιοφόρους της Ελλάδας. Οι Γάλλοι προσπάθησαν κάτι πολύ δύσκολο. Προσπάθησαν να περάσουν μηνύματα για την ισότητα, την ειρήνη με εξεζητημένο τρόπο και προκάλεσαν σχόλια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Άρεσε στους νέους, στους μεγαλύτερους και πιο συνηθισμένους στους Ολυμπιακούς Αγώνες λιγότερο. Ήταν κάτι διαφορετικό και βραχήκαμε πάρα πολύ. Ξεφύγαμε από αυτό τώρα και πλέον είμαστε επικεντρωμένοι στην προσπάθεια των αθλητών» και συνέχισε για την ελληνική αντιπροσωπεία:

«Η επιδίωξη όλων είναι η επιτυχία, εδώ είναι περισσότεροι από 10 χιλιάδες αθλητές με στόχο το μετάλλιο. Πολλοί αθλητές είναι κοντά να φέρουν μεγάλη επιτυχία. Δεν σας κρύβω πως αν τα καταφέρουν, θα έχουμε πολλά μετάλλια».

Παράλληλα, έκανε λόγο για το καλύτερο Ολυμπιακό Χωριό που έχει υπάρξει, τονίζοντας πως υπάρχουν θέματα με τα κυκλοφοριακά και τις μεταφορές.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x