Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Με προεπιλογή... Dream Team ο Καναδάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Καναδάς ανακοίνωσε την προεπιλογή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εντός της οποίας βρίσκονται όλα τα μεγάλα ονόματα του μπάσκετ της χώρας!

Μπορεί οι ΗΠΑ να έχουν ανακοινώσει μία «τρομακτική» 12άδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως ο Καναδάς δεν... έχει να φοβηθεί τίποτα!

Η ομάδα της Βόρειας Αμερικής ανακοίνωσε την προεπιλογή 20 παικτών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία του Οντάριο, από τις 28 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου, όταν και θα ανακοινωθεί η 12άδα που θα πάει στο Παρίσι.

Τα ονόματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς σπουδαίοι NBAers όπως ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ο Άντριου Γουίγκινς, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο Αρ Τζέι Μπάρετ, ο Άντριου Νέμπχαρντ και ο Ντίλον Μπρουκς βρίσκονται μέσα σε αυτά.

Παράλληλα, μία θέση στην 20άδα κέρδισε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Betsson, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο Φιλ Σκραμπ, που επίσης έχει περάσει από την Ένωση, αλλά και ο Κεμ Μπιρτς, πρώην καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Yπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα προκριθεί από το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου), θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τον Καναδά. Οι άλλες δύο ομάδες θα είναι η Αυστραλία και η νικήτρια του προολυμπιακού της Ισπανίας (πιθανότατα η οικοδέσποινα).

Αναλυτικά η αποστολή: Κάιλ Αλεξάντερ, Νίκελ Αλεξάντερ-Γουόκερ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Τρέι Μπελ-Χέινς, Κεμ Μπιρτς, Οσέι Μπρίσετ, Ντίλον Μπρουκς, Λουγκέντζ Ντορτ, Ζακ Έντι, Μέλβιν Ετζίμ, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Τρέι Λάιλς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Άντριου Νέμπχαρτ, Κέλι Ολίνικ, Ντουάιτ Πάουελ, Φιλ Σκραμπ, Τόμας Σκραμπ και Άντριου Γουίγκινς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x