Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ίωση η αντίπαλος της Στεφανίδη, Τζεν Σουρ

Η Τζεν Σουρ έχει προσβληθεί από ίωση και δεν είναι σε καλή κατάσταση λίγο πριν τη μάχη των προκριματικών του επί κοντώ, όπου συμμετέχει και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Μία σοβαρή ίωση έχει προσβάλει την Τζεν Σουρ και η χρυσή ολυμπιονίκης του Λονδίνου είναι εξασθενημένη εν όψει της σημερινής συμμετοχής της στις 15:45 στα προκριματικά του επί κοντώ, όπου συμμετέχει και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο σύζυγος της Αμερικανιδας κατόχου του ολυμπιακού τίτλου ξεκαθάρισε πάντως πως η Αμερικανίδα επικοντίστρια δεν πρόκειται να αποσύρει τη συμμετοχή της. «Η Τζεν έχει αρρωστήσει τις δύο τελευταίες ημέρες. Από σήμερα το πρωί η ίωση την έχει επηρεάσει πολύ και σχεδόν έχει χάσει τη φωνή της», ανέφερε μέσω Twitter ο Ρικ Σουρ, που εξήγησε ότι η 34χρονη σύζυγός της εξαιτίας του ιού που προσβλήθηκε στο Ρίο έχει αναπνευστικά προβλήματα.

«Είναι τόσο άδικο. Ήρθαμε εδώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τέσσερα χρόνια απόλυτης αφοσίωσης τα καταστρέφει ένας ιός και η κατάσταση δείχνει ότι χειροτερεύει. Ελπίζαμε ότι τα αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα που μας έδωσαν οι γιατροί θα μας βοηθούσαν, αλλά δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται», πρόσθεσε ο Σουρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x