Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Καθάρισαν» την Ιαπωνία στην ιστορική βραδιά της Ταουράσι οι ΗΠΑ

Ιδανικό ξεκίνημα στο τουρνουά μπάσκετ Γυναικών για τις ΗΠΑ, οι οποίες διέλυσαν με 102-76 την Ιαπωνία, με την Νταϊάνα Ταουράσι να γράφει ιστορία με την 6η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ιδανική πρεμιέρα στην ιστορική βραδιά της Ντιάνα Ταουράσι για τις ΗΠΑ!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Ιαπωνία, της οποίας επικράτησαν με το εμφατικό και άνετο 102-76, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον 3ο όμιλο.

Οι Αμερικανίδες έφτασαν στη νίκη χωρίς προβλήματα έχοντας για MVP την Γουίλσον (24π, 12 ριμπ) και επίσης πολύ καλή την Στιούαρτ (20π, 8 ριμπ), σε μια βραδιά στην οποία η 42 χρονη Νταϊάνα Ταουράσι έγραψε ιστορία, αφού έγινε η μοναδική μπασκετμπολίστρια που συμμετέχει για έκτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες!



Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, επίσης για τον 3ο όμιλο και την 1η αγωνιστική, η Γερμανία επιβλήθηκε 83-69 του Βελγίου, ενώ για τον 2ο όμιλο η Γαλλία επικράτησε 75-54 του Καναδά και η Νιγηρία νίκησε με 75-62 την Αυστραλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x