Ιταλία

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο

Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο επέστρεψε από τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Σιμόνε Ιντζάγκι για το ντέρμπι της Ίντερ απέναντι στη Μίλαν.

Πολύ καλά νέα για τον Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Φεντερίκο Ντι Μάρκο για το ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν. Μια ανάσα για τον Ιταλό τεχνικό, καθώς ο Ντι Μάρκο αποτελεί έναν εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών της Ίντερ στο ξεκίνημα της σεζόν και ως εκ τούτου πολύ σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του.

Ο αριστερός μπακ των «νερατζούρι» είχε μείνει εκτός από την αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω ενός προβλήματος στον μηρό, το οποίο το αποκόμισε στην αναμέτρηση απέναντι στη Μόντσα. Ευτυχώς, όμως, για τον ίδιο και την ομάδα του δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή από το Ντέρμπι Ντελα Μαντονίνα.

Επομένως, ο Ιντζάγκι μπορεί να ποντάρει στους θεωρητικά βασικούς για το ματς με τη Μίλαν. Ο Παβάρ αναμένεται να επιστρέψει μαζί με τους Ατσέρμπι και Μπαστόνι στην τριάδα της άμυνας, ενώ κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Σόμερ.

Αριστερό μπακ-χαφ θα είναι ο Ντιμάρκο, ενώ στη δεξιά πλευρά θέση διεκδικούν ο Νταρμίαν και ο πιο επιθετικογενής Ντάμφρις. Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου και Μχιταριάν θα βρίσκονται στο κέντρο, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Τουράμ και Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x