Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ο Κερ εξήγησε γιατί δεν αγωνίστηκε ο Τέιτουμ κόντρα στη Σερβία

Τον λόγο για τον οποίο ο Τζέισον Τέιτουμ δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Σερβία, εξήγησε ο προπονητής των ΗΠΑ, Στιβ Κερ.

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων η εθνική ομάδα των ΗΠΑ, διαλύοντας με 110-84 την πολύ ισχυρή Σερβία!

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ, δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στην αναμέτρηση, με τον προπονητή της Team USA, Στιβ Κερ, να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Ξέρετε, είναι πραγματικά δύσκολο σε έναν αγώνα 40 λεπτών να παίξουν περισσότεροι από δέκα παίκτες. Και με την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ, πήγα στα σχήματα που ένιωθα ότι θα είχαν περισσότερο... νόημα. Φαίνεται τρελό. Νόμιζα ότι ήμουν τρελός όταν τα κοίταξα όλα και αποφάσισα ότι αυτά ήταν τα σχήματα που ήθελα να χρησιμοποιήσω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Τζέισον είναι στην πρώτη ομάδα του NBA εδώ και τρία χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Του εξήγησα την απόφασή μου και είναι απίστευτα επαγγελματίας. Ξέρετε, αυτό συνέβη απόψε. Δεν σημαίνει ότι θα μείνει έτσι για το υπόλοιπο τουρνουά. Θα αφήσει το στίγμα του. Το "κλειδί" σε όλο αυτό είναι να αφήσουμε όλα τα θέματα του NBA στην άκρη και απλά να κερδίσουμε έξι αγώνες. Ο Τζέισον είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και πρωταθλητής, το χειρίστηκε καλά, και θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x