Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Η κλήρωση του Κουρουγκλίεφ στο Παρίσι

Την Τέταρτη έγινε η κλήρωση του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

H κλήρωση του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ήταν εξαιρετική για τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος αρχίζει την Πέμπτη τις προσπάθειες του στο αγώνισμα.

Ο Κουρουγκλίεφ ξεκινά με αντίπαλο τον Πορτορικανό Ίθαν-Έντριαν Ράμος. Τα δύσκολα για τον Κουρουγκλίεφ θα αρχίσουν στα προημιτελικά, όπου μάλλον θα αντιμετωπίσει έναν από τους κορυφαίους παλαιστές της κατηγορίας, τον «αργυρό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο και δευτεραθλητή κόσμου το 2023, τον Ιρανό Χασάν Γιαζντανί.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του 29χρονου, ο Κουρουγκλίεφ είναι πολύ πιθανό στον ημιτελικό να παίξει με τον Μάιλς Αμινέ από το Σαν Μαρίνο, τον «χάλκινο» Ολυμπιονίκη του 2021, τον οποίο ο Κουρουγκλίεφ νίκησε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στον τελικό, πιθανότερος αντίπαλος του Κουρουγκλίεφ θα είναι ο Αμερικανός Άαρον Μπρουκς, παγκόσμιος πρωταθλητής στην Κ23.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x