Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Γενέθλια στο Ολυμπιακό Χωριό για την Καμμένου: «Θα τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή»

Η προπονήτρια της Εθνικής πόλο Γυναικών γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Ολυμπιακό Χωριό και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Μία έκπληξη περίμενε την Αλεξία Καμμένου στο Ολυμπιακό Χωριό για τα γενέθλια της, παραμονή της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Ο αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, Πέτρος Συναδινός, μαζί με τα μέλη του αρχηγείου παρέδωσαν στην τεχνικό της Εθνική Ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών μία τούρτα και μία ανθοδέσμη, την ώρα που γευμάτιζε με τις αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Όταν ανέλαβα την Εθνική ομάδα και είχαμε το όνειρο να έρθουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχα δει τις ημερομηνίες και συζητώντας με τους συνεργάτες μου και συγκεκριμένα με τον Τάσο Πιρπιρή είχαμε πει ότι αν πρώτα μας αξιώσει ο Θεός και περάσουμε στους Αγώνες τότε θα είχα τα πιο όμορφα γενέθλια μου. Οι αθλήτριες μας έκαναν αυτό το δώρο, είμαστε εδώ και πραγματικά είναι μοναδικά αυτά τα γενέθλια για μένα. Είναι κάτι που θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή», δήλωσε η ίδια στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Να πω πρώτα απ` όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ελληνική αποστολή, στον αρχηγό της αποστολής, που αυτοπροσώπως μου έφερε την τούρτα και σε όλους τους συνεργάτες και τους εθελοντές που μου ευχήθηκαν. Από εκεί και πέρα αυτό που θέλω είναι η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη, να παίξουμε καλά και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, γιατί σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχουν περιθώρια για δηλώσεις. Να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και να δώσουμε και την ψυχή μας», πρόσθεσε.

«Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς που αύριο στην παρέλαση της Τελετής Έναρξης θα βγούμε πρώτοι. Θα βγει πρώτη η Ελλάδα και το Ολυμπιακό ιδεώδες είναι εδώ και είναι πρώτο. Είναι τιμή για όλους τους Έλληνες αυτή η κληρονομιά και πρέπει με ταπεινότητα και σεβασμό στη χώρα μας να το υπηρετούμε όπως μπορεί ο καθένας», συνέχισε και κατέληξε: «Είναι πάρα πολύ ευχάριστο για μας. Είμαστε το μόνο άθλημα που εκπροσωπεί τη χώρα μας σε Άνδρες και Γυναίκες. Προφανώς και το πόλο είναι πλέον το πιο σημαντικό ελληνικό ομαδικό άθλημα με πολλές διακρίσεις. Η αγάπη του κόσμου ειδικά σε εμάς τις γυναίκες μας κάνει πολύ χαρούμενες, γιατί οι άνδρες είναι «φάρος» για εμάς, καθώς η πορεία τους μας έχει ανοίξει το δρόμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x