Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Φουντούλης: «Το τουρνουά τώρα ξεκινάει, στόχος να μπούμε 4άδα»

Ο Γιάννης Φουντούλης κράτησε χαμηλούς τόνους παρά την θρι9αμβευτική πρόκριση της Εθνικής ομάδας πόλο στο Ολυμπιακό τουρνουά και έθεσε στόχο την παρουσία στα ημιτελικά.

Χαμηλά την μπάλα κράτησε ο Γιάννης Φουντούλης, παρά τον θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας πόλο επί των ΗΠΑ και την πρωτιά στον όμιλο απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες όπως η Ιταλία και η Ουγγαρία...

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση της χώρας μας αλλά και στο ότι η πρώτη θέση δεν εξασφάλισε κάτι στην Ελλάδα, που θα παλέψει πάντως να μπει στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά!

«Η απόδοσή μας έκανε εύκολο το παιχνίδι σήμερα. Δεν σταματήσαμε μέχρι το τέλος του ματς να παίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια. Ήμασταν και πάλι για άλλο παιχνίδι πολύ καλοί στην άμυνα. Τερματίσαμε σε μία θέση που την αξίζαμε με βάση την εικόνα μας στα παιχνίδια αλλά δεν εξασφαλίζει κάτι», είπε αρχικά ο Φουντούλης.

Και συμπλήρωσε: «Το τουρνουά τώρα ξεκινάει. Ό, τι έχουμε κάνει το μόνο που μας δίνει είναι αυτοπεποίθηση και πίστη για τη συνέχεια. Θα βρούμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο αλλά προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την είσοδο στην τετράδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x