Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Φουντούλης: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ, η ήττα θα μας στοιχειώνει για πολύ καιρό»

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε για τον οδυνηρό τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η Εθνική πόλο από τη Σερβία (11-12), μένοντας εκτός ημιτελικών και μεταλλίων.

Η Ελλάδα πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα στη Σερβία, όμως ένα γκολ του Γιάκσιτς στα 2 δευτερόλεπτα της στέρησε την πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά (11-12) και την άφησε εκτός μεταλλίων.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιάννης Φουντούλης στάθηκε στο σοκ που προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα σε όλους τους Έλληνες διεθνείς, αλλά και στον «άδοξο» αποκλεισμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχουν τώρα λόγια και σκέψεις στο μυαλό. Όλοι είμαστε σε κατάσταση σοκ με τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Σε καμία περίπτωση δεν νιώθαμε ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, η Σερβία είναι πάντα η Σερβία. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Αλλά από τη λύτρωση της ισοφάρισης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο τρόπος που ήρθε η ήττα θα μας στοιχείώνει για πολύ καιρό. Καταφέραμε να φτάσουμε εκεί το παιχνίδι, κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσαμε. Αν χάναμε στα πέναλτι θα το βλέπαμε διαφορετικά, όμως τώρα είναι αρκετά δύσκολο να το διαχειριστείς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x