Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Εκπληκτικός Θανάσης Αντετοκούνμπο: Στο πλευρό της Εθνικής, δίνει συμβουλές σε Μήτογλου και Παπαγιάννη!

Εκπληκτικός Θανάσης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής δίνοντας συμβουλές και οδηγίες στους παίκτες ενόψει του τελικού με την Αυστραλία!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (02/08, 14:30), η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει την Αυστραλία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ολυμπιακού τουρνουά, σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας!

Μετά τις ήττες από Καναδά και Ισπανία, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη χρειάζεται νίκη απέναντι στους «Boomers» για να προκριθεί στα νοκ άουτ και στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Από το ξεκίνημα κιόλας της προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους μέχρι και το Παρίσι, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται πλευρό της «γαλανόλευκης», δείχνοντας όπου σταθεί και όπου βρεθεί την αγάπη του για την ομάδα!

Ο 32χρονος φόργουρντ, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μήνες, βοηθάει όπως και όσο μπορεί την «επίσημη αγαπημένη»!

Χαρακτηριστικό είναι πως στη σημερινή προπόνηση, ο Θανάσης έδωσε οδηγίες και συμβουλές στους Ντίνο Μήτογλου και Γιώργο Παπαγιάννη, με τους δύο ψηλούς να τον ακούν προσεκτικά τα όσα είχε να τους πει ο έμπειρος φόργουορντ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x