Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Καλά πήγε αυτό: Ο Εμπίντ κορόιδεψε τους Γάλλους οπαδούς και μετά έκανε airball σε τρίποντο!

Ο Τζοέλ Εμπίντ θέλησε να... τρολάρει τους Γάλλους οπαδούς λίγο πριν τη λήξη του αγώνα της Team USA και του Πουέρτο Ρίκο, όμως στη συνέχεια της φάσης έκανε airball σε τρίποντο!

Δεν είναι μυστικό πως ο Τζοέλ Εμπίντ και οι Γάλλοι οπαδοί δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Καμερουνέζος σέντερ υπαναχώρησε στην απόφασή του να πάρει τη γαλλική υπηκοότητα και να αγωνιστεί με την εθνική των «τρικολόρ», επιλέγοντας την «εύκολη λύση» της Team USA.

Οι Γάλλοι οπαδοί δεν του το συγχώρεσαν ποτέ, με αποτέλεσμα να τον γιουχάρουν σε κάθε ευκαιρία κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακού τουρνουά. Ο ίδιος πάντως, κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο, πέρασε στην... αντεπίθεση, κάνοντας διαρκώς νοήματα «δεν ακούω» προς την κερκίδα.

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, η μεγάλη ανάγκη του Εμπίντ να τη... βγει στους Γάλλους τον οδήγησε σε μία μικρή υπερβολή. Ο παίκτης των ΗΠΑ άρχισε να κάνει νοήματα προς τους οπαδούς ενώ είχε την μπάλα στα χέρια του, και όταν ένας παίκτης του Πουέρτο Ρίκο νευρίασε και πήγε να του κλέψει την μπάλα, εκτέλεσε τρίποντο και έκανε airball!

Δείτε τη φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x