Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Έφυγαν για Ρίο τα κορίτσια της ρυθμικής (pics)

Με όνειρα και πίστη για διάκριση μπαίνουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Ρίο τα κορίτσια του ανσάμπλ και η πρωταθλήτρια του ατομικού, Βαρβάρα Φίλιου.

Με πολλές ελπίδες για διακρίσεις και ευχές για μετάλλια να τις ακολουθούν μπαίνουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Ρίο τα κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής.

Η πρωταθλήτρια του σύνθετου ατομικού, Βαρβάρα Φίλιου, και η ομάδα ανσάμπλ, που αποτελείται από τις Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Μιχαέλα Μεταλλίδου και Ιωάννα Αναγνωστοπούλου ξεκινούν από Αθήνα ένα ταξίδι 16 ωρών για να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους.



Η Βαρβάρα Φίλιου θα αγωνιστεί την Παρασκευή 19/8 στις 23.50 στο σύνθετο ατομικό, διεκδικώντας μια θέση στη δεκάδα που θα της δώσει το εισιτήριο για τον τελικό (Σάββατο 20/7 – 23.45).

Όσο για το ανσάμπλ, τα προκριματικά είναι προγραμματισμένα για τις 20/8 στις 19.50, με την συμμετοχή 14 ομάδων. Η οκτάδα με την καλύτερη βαθμολογία θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της στον τελικό της Κυριακής 21/8 στις 18.45, που αποτελεί και την τελευταία ημέρα των αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x