Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ασημάκη: «Κολλήσαμε επιθετικά κι αποκλειστήκαμε»

Στα προβλήματα της Εθνικής πόλο γυναικών στην άμυνα στάθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη μετά τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την Αυστραλία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε πως δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής πόλο γυναικών από την Αυστραλία, αφού δεν είχαν λύσεις στην επίθεση, ζήτησε συγγνώμη για την αποτυχία τους να μπουν στα μετάλλια της διοργάνωσης και θεωρεί πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει και παρόν και μέλλον.

Αναλυτικά: «Τα συναισθήματα είναι τόσα πολλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Σίγουρα, "κολλήσαμε" επιθετικά, σκοράραμε πολύ λίγο. Στην αρχή, ήταν ‘κλειστό’ το παιχνίδι και καταφέραμε να διατηρήσουμε την άμυνά μας "κλειστή" σε όλο το παιχνίδι. Μας κόστισε η επιθετική δυστοκία.

Θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ήταν για μας το παιχνίδι της ζωής μας. Η Ελλάδα έφτασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφτασε να παίζει στην οκτάδα, τόσο κοντά στους αγώνες για τα μετάλλια. Δεν τα καταφέραμε. Ζητώ συγγνώμη που δεν κάναμε περήφανους τους Έλληνες, ζητώ συγγνώμη από τους εαυτούς μας που τους αδικήσαμε σε όλο το τουρνουά.

Υπάρχει παρόν για αυτή την ομάδα, δεν είναι τυχαία όσα έχει πετύχει. Υπάρχει και μέλλον κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ότι καλύτερο κι, από εκεί και πέρα, θέλουμε να έχει μέλλον και συνέχεια αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x