Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ακυρώθηκε ο Κοκκαλάνης στην έβδομη ιστιοδρομία, 19ος στην όγδοη-Στην 20η θέση της γενικής κατάταξης

Ο Βύρων Κοκκαλάνης ακυρώθηκε στην έβδομη ιστιοδρομία και υποχώρησε στην εικοστή θέση της γενικής κατάταξης, παρότι ήταν 19ος στην όγδοη.

Άσχημα ξεκίνησε ο Βύρων Κοκκαλάνης τις σημερινές προσπάθειές του στην κατηγορία σκαφών IQFoil του windsurfing για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ακυρώθηκε στην έβδομη ιστιοδρομία που έγινε στη Μασσαλία. Συγκεκριμένα ήταν ένας από τους έξι ιστιοπλόους που ακυρώθηκαν στη συγκεκριμένη κούρσα, καθώς εκκίνησαν υπό μαύρη σημαία. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Κοκκαλάνης, οποίος χρεώθηκε με 25 βαθμούς για την ακύρωσή του, υποχώρησε στην 20ή θέση της γενικής με 89 βαθμούς ποινής. Μάλιστα παρέμεινε εκεί παρότι κατέλαβε την 19η θέση στην όγδοη ιστιοδρομία.

Στο μεταξύ, στην έβδομη ιστιοδρομία πρώτευσε ο Τσινγκ Γιν Τσενγκ από το Χονγκ Κονγκ, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Αυστραλός Γκρέι Μόρις και ο Ολλανδός Λουκ Φαν Όπζελαντ. Ο Φαν Όπζελαντ παραμένει επικεφαλής στη γενική κατάταξη με 22 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθούν ο Πολωνός Πάβελ Ταρνόφσκι με 27 βαθμούς ποινής και ο Ισραηλινός Τομ Ρεουβενί με 36 βαθμούς ποινής.

Ο Αυστραλός Γκρέι Μόρις ήταν ο νικητής στην όγδοη κούρσα, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Νεοζηλανδός Τζος Άρμιτ και ο Ισραηλινός Τομ Ρεουβενί. Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη τριάδα της γενικής, με τον Ολλανδό Λουκ Φαν Όπζελαντ να είναι επικεφαλής με 22 βαθμούς ποινής και να ακολουθούν ο Πολωνός Πάβελ Ταρνόφσκι με 23 βαθμούς ποινής και ο Ρεουβενί με 26 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x