Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Αντιπρόεδρος ΔΟΕ: «Είναι πολύ πιθανή η αναβολή των ΟΑ»

Ο αντιπρόεδρος της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής, Χουάν Αντόνιο Σάμαραντς, μίλησε στον ισπανικό σταθμό «Cope» και αναφέρθηκε στις προθέσεις που υπάρχουν.

Τις προθέσεις της ΔΟΕ για την τύχη των Ολυμπιακών Αγώνων, μετέφερε στον ισπανικό σταθμό «Cope» ο αντπρόεδρος της Επιτροπής, Χουάν Αντόνιο Σάμαραντς, λέγοντας πως οι ΟΑ πάνε για αναβολή και όχι για ακύρωση και θα διεξαχθούν πιθανότατα σε άλλη ημερομηνία.

«Η αίσθηση μου είναι πως δεν πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις με μερική πληοροφόρηση, αλλά αυτές τις πέντε ημέρες η κρίση έχει μεγαλώσει και έχει περάσει στην Αμερική, όπου δεν υπόσχεται τίποτα καλό. Πρέπει να συνεχίσουμε μέρα με την μέρα και πρέπει να βρούμε μια άλλη ημερομηνία. Παίρνουμε χρόνο και δουλεύουμε σε εναλλακτικές λύσεις. Είναι πολύ πιθανό να αναβάλλουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κοιτάζοντας το θέμα από την... ματιά της υγείας, φαίνεται πως οι Αγώνες είναι σε ρίσκο στο να μην υπάρχει παγκόσμια εκπροσώπηση. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε να ακυρώσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε μεταξύ άλλων.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x