Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων Στέφανος, Πέτρος Τσιτσιπάς

Ο Σπύρος Ζαννιάς οριστικοποίησε την Κυριακή τη συμμετοχή των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Σπύρος Ζαννιάς, μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της ITF, επιβεβαίωσε επίσημα την Κυριακή πως οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα συμμετάσχουν στο διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Παρίσι.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social mediaο, ο κ. Ζαννιάς οριστικοποίησε τη συμμετοχή των αδερφών Τσιτσιπά, ενώ άφησε κι ένα μικρό «παραθυράκι» και για το διπλό γυναικών με τις Μαρία Σάκκαρη και Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Ζαννιάς: «Στέφανος και Πέτρος στο Παρίσι! Ως Μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας, ενημερώθηκα πριν από λίγα λεπτά για την πρόκριση των Στέφανου και Πέτρου στο διπλό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες "ΠΑΡΙΣΙ 2024"!

Συμμετέχουμε, προς το παρόν, στα μονά ανδρών και γυναικών, στο διπλό ανδρών και στο μικτό. Εάν και μικρές οι πιθανότητες, αναμένουμε και τα τελευταία οκτώ ζευγάρια που προκρίνονται στο διπλό γυναικών, όπου έχουν δηλωθεί η Μαρία Σάκκαρη με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x