Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

To παράπονο του Τέιτουμ από τον ΛεΜπρόν: «Δεν μου είχε δώσει αυτόγραφο και είχα βάλει τα κλάματα»

Ο Τζέισον Τέιτουμ εξιστόρησε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς ένα παλιό συμβάν, όταν είχε προσπαθήσει να πάρει αυτόγραφο του «βασιλιά» ωστόσο δεν τα είχε καταφέρει, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα!

O ΛεΜπρόν Τζέιμς αγωνίζεται στο NBA από το 2003, κάτι που σημαίνει πως έχει... μεγαλώσει αρκετές γενιές παικτών, ακόμα και αυτών που τώρα είναι συμπαίκτες του.

Αυτό ακριβώς απέδειξε με μία ιστορία του ο Τζέισον Τέιτουμ. Ο φόργουορντ των Σέλτικς, που κάνει προετοιμασία μαζί με τον «βασιλιά» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέφερε ένα παλιό συμβάν, όταν είχε προσπαθήσει να πάρει αυτόγραφο του ΛεΜπρόν ωστόσο δεν τα είχε καταφέρει, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα!

«Πριν από πολλά χρόνια στο Μέμφις, όταν ήμουν 11 χρονών, ο πατέρας μου ήταν φίλος με τον παίκτη των Καβαλίερς, τον Λάρι Χιουζ. Με είχε πάει η μητέρα μου να παρακολουθήσω ένα ματς Γκρίζλις-Καβαλίερς και ήθελα να γνωρίσω τον Λεμπρόν. Να έβγαζα μια φωτογραφία και να έπαιρνα ένα αυτόγραφο. Όμως υπήρχε κόσμος και εκείνος έφυγε γρήγορα. Πήγα στο αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω...», ανέφερε αναλυτικά ο Τέιτουμ.

Από την άλλη, ο Τζέιμς αστειεύτηκε όταν άκουσε την ιστορία, ρωτώντας τον παίκτη των Σέλτικς «Πότε έγινε αυτό; Γι' αυτό και κάρφωσες μπροστά μου αργότερα;».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x