Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Media Day από ΚΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ΚΟΕ άνοιξε τον φάκελο «Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024» ένα 20ήμερο πριν την τελετή έναρξης της διοργάνωσης στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η ΚΟΕ διοργάνωσε τη Δευτέρα στο «Nalu» στον Άλιμο τη Media Day της πριν από την αναχώρηση της αποστολής των αθλημάτων της για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, και το ΔΣ της ΚΟΕ υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους του Τύπου σε μια πανηγυρική εκδήλωση, στην οποία οι παριστάμενοι ξεπροβόδισαν την αποστολή που θα συμμετάσχει στη γιορτή του αθλητισμού σε μερικές μέρες.

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές, τους προπονητές τους και τους εκπροσώπους της διοίκησης, ενόψει της συμμετοχής των αθλητών του υγρού στίβου στους Αγώνες.

Η αποστολή αποτελείται από 45 αθλητές κι αθλήτριες (16 Κολύμβηση, 1 Open Water, 13 υδατοσφαίριση ανδρών, 13 υδατοσφαίριση γυναικών, 2 Καλλιτεχνική Κολύμβηση).

Την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας τίμησαν με τη παρουσία τους: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, Πέτρος Συναδινός, κι ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των χορηγών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΤ και πολλοί αθλητικοί συντάκτες.

Εκ μέρους της ΚΟΕ, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους ο πρόεδρός της, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Γιώργος Αφρουδάκης, η Β’ Αντιπρόεδρος, Ελευθερία Σαραντίδου, η Γ’ Αντιπρόεδρος, Αλεξία Μαρίνη, ο Γενικός Γραμματέας, Στέφανος Αυγουλέας, και τα μέλη του ΔΣ, Εύη Μωραϊτίδου, Νίκος Ξυλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x