Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Θα αποφασίσει το CAS

Σας θυμίζει κάτι; Το CAS θα είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο ασημένιος Ολυμπιονίκης των 200μ. ανδρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου. Πιο συγκεκριμένα μπορεί ο Μπολτ να τερμάτισε πρώτος κάνοντας και παγκόσμιο ρεκόρ(19.30), κατακτώντας και χρυσό μετάλλιο, όμως η δεύτερη θέση είναι αυτή που ακόμα δεν έχει κριθεί. Ο Σπίρμον από την αμερική τερμάτισε δεύτερος όμως ακυρώθηκε καθώς πάτησε εκτός γραμμής κάτι όμως που έκανε και ο Μαρτίνα στέλνοντας το ασημένιο μετάλλιο κατευθείαν στον Σον Κρόνφορντ. Η οργανωτική επιτροπή των Ολλανδικών Αντίλων από όπου κατάγεται ο Μαρτίνα παραιτήθηκε από την υπόθεση καθώς θεωρεί ότι η ένσταση για τον αθλητή της έγινε μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου. Πλέον το CAS θα είναι αυτό που θα αποφανθεί για την υπόθεση.

Σας θυμίζει κάτι; Το CAS θα είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο ασημένιος Ολυμπιονίκης των 200μ. ανδρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου. Πιο συγκεκριμένα μπορεί ο Μπολτ να τερμάτισε πρώτος κάνοντας και παγκόσμιο ρεκόρ(19.30), όμως η δεύτερη θέση είναι αυτή που ακόμα δεν έχει κριθεί. Ο Σπίρμον από την Aμερική τερμάτισε δεύτερος όμως ακυρώθηκε καθώς πάτησε εκτός γραμμής κάτι όμως που έκανε και ο Μαρτίνα στέλνοντας το ασημένιο μετάλλιο κατευθείαν στον Σον Κρόνφορντ. Η οργανωτική επιτροπή των Ολλανδικών Αντίλων από όπου κατάγεται ο Μαρτίνα παραιτήθηκε από την υπόθεση καθώς θεωρεί ότι η ένσταση για τον αθλητή της έγινε μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου. Πλέον το CAS θα είναι αυτό που θα αποφανθεί για την υπόθεση.

«Επειδή είμαστε μικρή χώρα δε σημαίνει, ότι θα βάλουμε την ουρά στα σκέλια και θα φύγουμε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε, καθώς αν και είμαστε μικρή χώρα έχουμε τη δική μας τιμή», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής Γουίλιαμ Μίλερσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x