Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Πρώτες οι Ολλανδία και Γερμανία στο χόκεϊ επί χόρτου

Το χρυσό μετάλλιο στο χόκεϊ επί χόρτου των ανδρών κατέκτησε Γερμανία. Τα «πάντσερ» νικήσαν στον τελικό της διοργάνωσης την Ισπανία με 1-0 και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου αήττητοι. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Αυστραλία. Σε ό,τι αφορά το τουρνουά γυναικών, η Ολλανδία το κατέκτησε, όντας αήττητη (σ.σ.: έκανε το 5x5). Η «αργυρή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας νίκησε (2-0) στον τελικό την Κίνα, που ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης. Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Αργεντινή.

Το χρυσό μετάλλιο στο χόκεϊ επί χόρτου των ανδρών κατέκτησε Γερμανία. Τα «πάντσερ» νικήσαν στον τελικό της διοργάνωσης την Ισπανία με 1-0 και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου αήττητοι. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Αυστραλία, που επικράτησε της Ολλανδίας με 6-3.

Σε ό,τι αφορά το τουρνουά γυναικών, η Ολλανδία το κατέκτησε, όντας αήττητη (σ.σ.: έκανε το 5x5). Η «αργυρή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας νίκησε (2-0) στον τελικό την Κίνα, που ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης. Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Αργεντινή νικώντας (3-1) στον «μικρό τελικό» τη Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x