Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τέταρτο μετάλλιο για Ελλάδα!

Το τέταρτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου εξασφάλισε η Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης επικράτησε με 3-2 στα σημεία του Νιγηριανού, Τσουκουμερίτζε, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας +80 κιλών του τάεκβοντο. Μένει να δούμε τι χρώμα θα έχει το τελευταίο μετάλλιο της Ελλάδας στο Πεκίνο. Στις 15:45 (ΝΕΤ) o τελικός, κόντρα στον Κορεάτη Ντονγκμίν Τσα. , δήλωσε για τον Νικολαΐδη η Πηγή Δεβετζή.

Το τέταρτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου εξασφάλισε η Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης επικράτησε με 3-2 στα σημεία του Νιγηριανού, Τσουκουμερίτζε, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας +80 κιλών του τάεκβοντο. Μένει να δούμε τι χρώμα θα έχει το τελευταίο μετάλλιο της Ελλάδας στο Πεκίνο.

Ο αργυρός ολυμπιονίκης της Αθήνας και πρωταθλητής Ευρώπης βρέθηκε να χάνει με 1-0 στον πρώτο γύρο. Δεν άλλαξε κάτι στον δεύτερο και η αγωνία κορυφώθηκε στον τρίτο. Πήρε δύο σημεία, δέχτηκε ένα, για να γίνει το 2-2. Ωστόσο, φύλαγε το καλύτερο για το τέλος, παίρνοντας σημείο στην λήξη του αγώνα και παράλληλα τη νίκη. Έτσι, θα ανεβεί για δεύτερη φορά σε βάθρο Ολυμπιακών Αγώνων. Στις 15:45 (ΝΕΤ) o τελικός, κόντρα στον Ντογκμίν Τσα (Κορέα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x