Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Φυσεντζίδης: «Είναι σε θέση να προσφέρουν συγκινήσεις»

Την πίστη του ότι οι Έλληνες αθλητές του τάε κβο ντο μπορούν να κερδίσουν μετάλλια εξέφρασε, μέσω δηλώσεων του στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταε κβο ντο, Μιχάλης Φυσεντζίδης. «Η προετοιμασία τους έγινε σε σωστή βάση και θεωρώ ότι και οι τρεις είναι σε θέση να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις», ανέφερε σχετικά. «Εμείς περιμένουμε τρία μετάλλια, αλλά μπορεί να επιστρέψουμε στην Αθήνα με άδεια χέρια», είπε επίσης.

Την πίστη του ότι οι Έλληνες αθλητές του τάε κβο ντο μπορούν να κερδίσουν μετάλλια εξέφρασε, μέσω δηλώσεων του στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταε κβο ντο, Μιχάλης Φυσεντζίδης. «Η προετοιμασία τους έγινε σε σωστή βάση και θεωρώ ότι και οι τρεις είναι σε θέση να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις», ανέφερε σχετικά. «Εμείς περιμένουμε τρία μετάλλια, αλλά μπορεί να επιστρέψουμε στην Αθήνα με άδεια χέρια», είπε επίσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φυσεντζίδης

«Μυστακίδου, Νικολαϊδης και Κούβαρη διαθέτουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία (16 συνεχή χρόνια πρωταθλητισμού έκαστος) και πολλές κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις. Η προετοιμασία τους έγινε σε σωστή βάση και θεωρώ ότι και οι τρεις είναι σε θέση να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Από την πλευρά μας, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες που είχαν προηγηθεί σε Βαρκελώνη, Σίδνεϊ και Αθήνα, όπως θέλουμε να δώσουμε ικανοποίηση σε όλο τον κόσμο που έχει απαιτήσεις από εμάς και περιμένει να δει την ελληνική σημαία να υψώνεται στην κορυφή του βάθρου από τα χέρια εκπροσώπου μας. Πάντως, διατηρούμε επιφυλάξεις. Εμείς περιμένουμε τρία μετάλλια, αλλά μπορεί να επιστρέψουμε στην Αθήνα με άδεια χέρια. Δεν θέλω να μπω σε αναλύσεις αντιπάλων, τα πάντα κρίνονται στον αθλητικό χώρο, όπου διεξάγονται οι αγώνες, και όχι από μεγάλα λόγια», δήλωσε ο Φυσεντζίδης.

Για την αντίπαλο της Έλλης Μυστακίδου, η οποία αγωνίζεται αύριο, τόνισε: «Η Ασουνσιόν Ροντρίγκες το μόνο που έχει να επιδείξει είναι μία 33η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007, αλλά τη σεβόμαστε. Στον αθλητισμό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x