Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Με το δεξί ο Γκιώνης

Με το... δεξί ξεκίνησε ο Παναγιώτης Γκιώνης τις υποχρεώσεις του στο Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ. Ο Έλληνας αθλητής νίκησε με ευκολία (4-0) τον Βραζιλιάνο, Γκουστάβο Τσουμπόι, στον πρώτο γύρο του αγωνίσματος. Ο Γκιώνης αύιριο (στις 06:00) στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Τσακ Κο Λάι από το Χονγκ Κονγκ.

Με το... δεξί ξεκίνησε ο Παναγιώτης Γκιώνης τις υποχρεώσεις του στο Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ. Ο Έλληνας αθλητής νίκησε με ευκολία 4-0 τον Βραζιλιάνο, Γκουστάβο Τσουμπόι, στον πρώτο γύρο του αγωνίσματος. Ο Γκιώνης αύιριο (στις 06:00) στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Τσακ Κο Λάι από το Χονγκ Κονγκ.

Η εξέλιξη του αγώνα: 11-7, 11-3, 11-5, 11-5

Ο Παναγιώτης Γκιώνης έκανε δηλώσεις για τον αγώνα που κέρδισε, αλλά και για τον επόμενο αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά είναι πολύ δύσκολος.

Είπε συγκεκριμένα:«Ο σημερινός αντίπαλός μου δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι ειδικό για να μπορέσω να αποσπάσω τη νίκη. Γνώριζα ποιον είχα ν` αντιμετωπίσω και κατά συνέπεια ήμουν ήρεμος και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου. Αύριο, απέναντι στον Κινέζο Λάι Τσακ Κο, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Αυτό όμως που πρέπει να το κάνω, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Ξέρω ότι η αποστολή μου είναι επικίνδυνη και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω το 100% για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x