Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Βασιλιάς και στο Πεκίνο ο Ναδάλ

Καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει την άνοδό του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης δεν θα μπορούσε να βρει ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου νικώντας με 3-0 σετ στον τελικό (6-3, 7-6, 6-3) τον Χιλιανό Φερνάντο Γκονζάλες. Ο μεγάλος νικητής, που έχει νικήσει στους 38 από τους 39 τελευταίους αγώνες του και «εκθρονίζει» μετά από 4,5 χρόνια τον Ρότζερ Φέντερερ, χάρισε στη χώρα του το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο τένις σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Σάββατο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο, νικώντας στον «μικρό τελικό» τον Αμερικανό Τζέιμς Μπλέικ με 6-3, 7-6.

Καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει την άνοδό του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης δεν θα μπορούσε να βρει ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου νικώντας με 3-0 σετ στον τελικό (6-3, 7-6, 6-3) τον Χιλιανό Φερνάντο Γκονζάλες. Ουσιαστικά αντιμετώπισε δυσκολίες μόνο στο δεύτερο σετ, όταν κατάφερε να "επιβιώσει" από δύο σετ-πόιντς του αντιπάλου του.

Ο μεγάλος νικητής, που έχει επικρατήσει στους 38 από τους 39 τελευταίους αγώνες του και «εκθρονίζει» μετά από 4,5 χρόνια τον Ρότζερ Φέντερερ, χάρισε στη χώρα του το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο τένις σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Σάββατο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο, νικώντας στον «μικρό τελικό» τον Αμερικανό Τζέιμς Μπλέικ με 6-3, 7-6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x