Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Σύγκρουση με έξι αθλητές τραυματίες

Τρεις Κινέζοι σοβαρά τραυματίες και τρεις Κροάτες πιο ελαφρά είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης πούλμαν με το φορτηγάκι που μετέφερε τους αθλητές της κωπηλασίας. Αρχικά έγινε γνωστός μόνο ο τραυματισμός των Κινέζων όμως και οι Κροάτες φαίνεται πως δεν την γλίτωσαν.

Τρεις Κινέζοι σοβαρά τραυματίες και τρεις Κροάτες πιο ελαφρά είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης πούλμαν με το φορτηγάκι που μετέφερε τους αθλητές της κωπηλασίας. Αρχικά έγινε γνωστός μόνο ο τραυματισμός των Κινέζων όμως και οι Κροάτες φαίνεται πως δεν τη... γλίτωσαν.

«Η ΔΟΕ έχει ενημερωθεί για μία σύγκρουση ενός διαπιστευμένου πούλμαν που μετέφερε αθλητές στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σούνι με ένα φορτηγάκι γύρω στις 14:00 ώρα Πεκίνου σήμερα. Τρία μέλη της κροατικής αποστολής κωπηλασίας -δύο αθλητές και ένας προπονητής- έλαβαν πρώτες βοήθειες καθώς είχαν τραυματιστεί ελαφρά», αναφέρει η ανακοίνωση της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο γιατρός της κωπηλατικής Ομοσπονδίας της Αυστραλίας που επέβαινε στο πούλμαν που χτύπησε τους αθλητες τόνισε: «Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Τρεις από τους τέσσερις επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με την άποψη του γιατρού μας είναι πάρα πολύ τραυματισμένοι, αλλά δεν γνωρίζω αν πέθαναν ή όχι».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x