Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Νασούλας: «Καθόρισε τον αγώνα η πρώτη βολή»

Η αλλαγή στα σκοπευτικά έκρινε την εξέλιξη του αγώνα, σύμφωνα με τον Αλέκο Νασούλα, προπονητή,της τοξοβόλου, Ευαγγελίας Ψάρρα η οποία μετά την σημερινή της «σταμάτησε» στην φάση των «64». «Αυτό που καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα και τον αποκλεισμό της Ευαγγελίας από η συνέχεια της διοργάνωσης, ήταν η πρώτη βολή. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να αλλάξουν τα σκοπευτικά, με αποτέλεσμα αθλήτριες παγκοσμίου κύρους ν` αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η προσπάθεια της Ευαγγελίας, στις επόμενες βολές να καλύψει τη διαφορά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα κι έτσι την πρόκριση πήρε η Κινέζα», είπε ο Έλληνας προπονητής και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αθλήτρια του.

Η αλλαγή στα σκοπευτικά έκρινε την εξέλιξη του αγώνα, σύμφωνα με τον Αλέκο Νασούλα, προπονητή,της τοξοβόλου, Ευαγγελίας Ψάρρα η οποία μετά την σημερινή της ήττα «σταμάτησε» στην φάση των «64». «Αυτό που καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα και τον αποκλεισμό της Ευαγγελίας από η συνέχεια της διοργάνωσης, ήταν η πρώτη βολή. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να αλλάξουν τα σκοπευτικά, με αποτέλεσμα αθλήτριες παγκοσμίου κύρους ν` αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η προσπάθεια της Ευαγγελίας, στις επόμενες βολές να καλύψει τη διαφορά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα κι έτσι την πρόκριση πήρε η Κινέζα», είπε ο Έλληνας προπονητής και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αθλήτρια του.

«Γεγονός πάντως είναι ότι η Ευαγγελία έκανε την προσπάθειά της και αυτό είναι που με χαροποιεί. Η προετοιμασία της ήταν μικρή και αυτό που προείχε ήταν η επανεμφάνισή της στις μεγάλες διοργανώσεις. Τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία εν όψει του Παγκοσμίου που θα γίνει μέσα στην επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Νασούλας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x