Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Φελπς: «Ήθελα, απλά, να βρίσκομαι στο μεσαίο διάδρομο στον τελικό»

Δεν το πίστευε πως θα "σπάσει" το Ολυμπιακό ρεκόρ και, ειδικά, στα προκριματικά ο Μάικλ Φελπς, στα 400 μέτρα μικτής ατομικής. Όπως επεσήμανε ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης, ο στόχος που είχε θέσει για τη συγκεκριμένη κούρσα ήταν, απλά, να σημειώσει έναν χρόνο, που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του προκριματικού γύρου, ώστε να ξεκινήσει από τον μεσαίο διάδρομο στον τελικό. Επίσης, έμεινε έκπληκτος και από το γεγονός ότι είναι ο πρώτος αθλητής των Αγώνων του Πεκίνου, που σημείωσε Ολυμπιακό ρεκόρ.

Δεν το πίστευε πως θα "σπάσει" το ολυμπιακό ρεκόρ και, ειδικά, στα προκριματικά ο Μάικλ Φελπς, στα 400 μέτρα μικτής ατομικής. Όπως επεσήμανε ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης, ο στόχος που είχε θέσει για τη συγκεκριμένη κούρσα ήταν, απλά, να σημειώσει έναν χρόνο, που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του προκριματικού γύρου, ώστε να ξεκινήσει από τον μεσαίο διάδρομο στον τελικό. Επίσης, έμεινε έκπληκτος και από το γεγονός ότι είναι ο πρώτος αθλητής των Αγώνων του Πεκίνου, που σημείωσε ολυμπιακό ρεκόρ.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος. Δεν πίστευα ότι θα είμαι ο πρώτος αθλητής που θα πετύχει κάτι τέτοιο, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στα προκριματικά», δήλωσε ο Αμερικανός κολυμβητής.

Όσον αφορά τον στόχο που είχε βάλει πριν την κούρσα: «Ήθελα να βρίσκομαι στο μεσαίο διάδρομο, στον αυριανό τελικό».

Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρεκόρ. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που το πέτυχα και, φυσικά, από τον χρόνο μου».

Επιμέλεια: Σπύρος Μιγαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x