Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Ντοπέ» Έλληνας αθλητής

Θετικός στην ουσία Μ3 (μεθυλτριενολόνη) που είχε ανιχνευθεί στον οργανισμό των έντεκα Ελλήνων αρσιβαριστών , βρέθηκε αθλητής του στίβου που είχε συμπεριληφθεί στην ελληνική αποστολή για το Πεκίνο. Η πληροφορία για την ύπαρξη θετικού δείγματος αθλητή, επιβεβαιώνεται και επίσημα χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα του αθλητή. Η αποστολή του στίβου βρίσκεται στο Φουκούι της Ιαπωνίας, για προετοιμασία λίγων ημερών και εγκλιματισμό στις συνθήκες της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες ο αθλητής δεν θα μεταβεί στο Πεκίνο, αλλά θα επιστρέψει απευθείας στη χώρα μας.

Θετικός στην ουσία Μ3 (μεθυλτριενολόνη) που είχε ανιχνευθεί στον οργανισμό των έντεκα Ελλήνων αρσιβαριστών , βρέθηκε αθλητής του στίβου που είχε συμπεριληφθεί στην ελληνική αποστολή για το Πεκίνο. Η πληροφορία για την ύπαρξη θετικού δείγματος αθλητή, επιβεβαιώνεται και επίσημα χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα του αθλητή.

Η αποστολή του στίβου βρίσκεται στο Φουκούι της Ιαπωνίας, για προετοιμασία λίγων ημερών και εγκλιματισμό στις συνθήκες της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες ο αθλητής δεν θα μεταβεί στο Πεκίνο, αλλά θα επιστρέψει άμεσα στη χώρα μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x