Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Δεν έχει το δικαίωμα η ΔΟΕ»

Συνέντευξη Τύπου έδωσε την Παρασκευή το πρωί η Κατερίνα Θάνου, με αφορμή την απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να ξαναεξετάσει το θέμα και να συζητήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. «Βρισκόμαστε στο σκοτάδι για το τι θα συζητηθεί στη ΔΟΕ. Η ΔΟΕ δεν έχει το δικαίωμα να την αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, διότι το 2004 υπήρχε συμφωνία να μην ξανανοίξει το θέμα», είπε ο δικηγόρος της Ελληνίδας αθλήτριας, Γρηγόρης Ιωαννίδης.

Συνέντευξη Τύπου έδωσε την Παρασκευή το πρωί η Κατερίνα Θάνου, με αφορμή την απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να ξαναεξετάσει το θέμα και να συζητήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. «Βρισκόμαστε στο σκοτάδι για το τι θα συζητηθεί στην ΔΟΕ. Η ΔΟΕ δεν έχει το δικαίωμα να την αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, διότι το 2004 υπήρχε συμφωνία να μην ξανανοίξει το θέμα», είπε ο δικηγόρος της Ελληνίδας αθλήτριας, Γρηγόρης Ιωαννίδης.

«Το 2004 διασύρθηκα. Σπιλώθηκε η καριέρα μου, ακόμα και τώρα μου γίνεται πόλεμος», δήλωσε η Κατερίνα Θάνου. Το συνέδριο της ΔΟΕ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθεί τελικά στις 7 Αυγούστου.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x