sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι νέοι μάγοι!

Οι πληροφορίες από τα μέτωπα του Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αναφέρουν πως έχουν φέρει τους παίκτες που θα προσφέρουν μαγεία στο πρωτάθλημα. Το sport-fm.gr σας τους παρουσιάζει

Το sport-fm.gr κάνει μια προσπάθεια να βρει τα νέα… πουλέν της Σούπερ Λίγκας και από τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει και από αυτά που έχουμε δει, βρήκαμε τους νέους μάγους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με βίντεο από όσα έχουν κάνει.

Σεμπάστιαν Γκρατσίνι (Αστέρας Τρίπολης)

Έχει έρθει στον Αστέρα προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Ρούμπεν Ράγιος. Το παρατσούκλι του Γκρατσίνι είναι «El Mago» κάτι που σημαίνει πως θα δούμε πολλές μαγικές ενέργειες από αυτόν. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή κάνουν λόγο πως ο Γκρατσίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την φαντασία του και την τεχνική του κατάρτιση. Είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και η σκέψη του είναι σχεδόν πάντα ένα βήμα μπροστά. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η 13η ομάδα της καριέρας του και έχει περάσει από τα πρωταθλήματα της Αργεντινής, της Ισπανίας, του Βελγίου, της Βενεζουέλας, της Ιταλίας και των ΗΠΑ.



Κριστιάν Γκαμπριέλ Τσάβες (ΠΑΣ Γιάννινα)

Στην προσπάθεια να αντικαταστήσει τον Ντε Βινσέντι που μετακόμισε στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί και να βρήκε «λαχείο». Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση του Τσάβες. Ο 26χρονος Αργεντινός έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων μέχρι στιγμής και όλοι στον ΠΑΣ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Άλλωστε για εκείνον, η Νάπολι ξόδεψε πριν δύο χρόνια 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στην Ιταλία δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στην Αργεντινή και την Σαν Λορένζο ως δανεικός και έπειτα έμεινε ελεύθερος. Ο κοντούλης (μόλις 1.71 μέτρα) Αργεντινός αναμένεται να κάνει θαύματα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αν συνεχίσει έτσι όπως έχει ξεκινήσει.




Μάικλ Όγιος (ΟΦΗ)

Ο πιτσιρικάς της παρέας. Μόλις 22 ετών αποφάσισε να αφήσει την Αργεντινή για να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. Γεννημένος στην Καλιφόρνια, ο Όγιος έγινε «μήλο της έριδος» το 2010 μεταξύ Αργεντινής και ΗΠΑ για το ποια εθνική επιλέξει να παίξει αφού τον θεωρούσαν μεγάλο ταλέντο. Τελικά, επέλεξε την «αλμπισελέστε» κάτω των 20 και αγωνίστηκε στο Κύπελλο Νέων της Νοτίου Αμερικής κάτω των 20 το 2011. Στην Εστουντιάντες δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής και έτσι πήρε την απόφαση να την «κάνει» για άλλες πολιτείες. Κάπου εδώ εμφανίστηκε ο ΟΦΗ που είδε την ευκαιρία και την άρπαξε. Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του δείχνουν πως οι Κρητικοί έκαναν σωστή κίνηση. Αρκεί να συνεχίσει έτσι.




Mιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x