Είπαμε να τα βγάλουμε από μέσα μας!
Από μία, η αλήθεια είναι, ατελείωτη λίστα, όπως είναι αυτή με τις χειρότερες ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, γεγονός, φυσικά, που κάνει δύσκολο το εγχείρημα τού να καταλήξεις σε μερικούς «εκλεκτούς», δέκα συντάκτες του sport-fm.gr ξεσπούν, επιλέγοντας το «δικό» τους πιο αποτυχημένο deal!
Και οι 10 είναι… υπέροχοι! Συντάκτες και παίκτες.
Χάρι Μαγκουάιρ - Από Λέστερ σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 87 εκατ. ευρώ
Χρήστος Ρομπόλης
Πώς τους έχει κοροϊδέψει όλους ότι είναι ποδοσφαιριστής; Αυτό πρέπει να είναι και το μοναδικό ταλέντο του Χάρι Μαγκουάιρ, γιατί από μπάλα… δεν!
Η Γιουνάιτεντ αναζητώντας τον δικό της Φαν Ντάικ ξεφόρτωσε 87 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της το 2019 για να τον πάρει από τη Λέστερ και ακόμη τα κλαίει! Σε αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια πλέον, είναι μέσα σε δεκάδες από τα κωμικοτραγικά γκολ, που έχει δεχτεί η ομάδα του.
Όταν σπριντάρει απαιτείται όχι χρονόμετρο, αλλά ημερολόγιο για να τον καταγράψει, με αποτέλεσμα να εκτίθεται από κάθε απλά γρήγορο επιθετικό. Όταν επιχειρεί να κάνει build up από πίσω ο Μπεκενμπάουερ και ο Μπαρέζι νιώθουν έναν πόνο στην καρδιά από τις γκάφες του. Και όταν η άμυνά του πολιορκείται, εκείνος τρέχει πανικόβλητος σαν ακέφαλο κοτόπουλο. Μόνο το μπόι και το γιγαντιαίο κεφάλι του τον σώζουν στο ψηλό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς για αυτόν μιλάμε για την Premier League του 21ου αιώνα και όχι των 80's.
Στα 29 του δεν έχει ούτε μια επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο, αφήνοντας καμένη γη από όπου και αν πέρασε, και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Ίσως, όμως, το πιο εξοργιστικό στην περίπτωσή του είναι πως παρά ΟΛΑ τα παραπάνω κάποιοι τον διατηρούν αρχηγό σε ολάκερη Γιουνάιτεντ και βασικό στην Εθνική Αγγλίας.
Ποιον; Τον τύπο που πρόλαβε σε σπριντ στα στενά της Μυκόνου και τον μπουζούριασε αστυνομικός με σκαρπίνι! Μάλλον ακόμη και αυτός να τα πήγαινε καλύτερα ως στόπερ, γιατί ο Μαγκουάιρ τέτοιο τάκλιν δεν έχει δει ούτε στα όνειρά του.
Ουσμάν Ντεμπελέ - Από Ντόρτμουντ σε Μπαρτσελόνα, 105 εκατ. ευρώ
Μανώλης Μουσουράκης
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ διάγει την καλύτερη του φάση στην Μπαρτσελόνα. Ε και; Εννοείται ότι μπαίνει στη δεκάδα των πιο αποτυχημένων μεταγραφών. Το ερώτημα είναι εάν «αξίζει» και την πρώτη θέση. Η βασική αιτία για το «ναι» δεν έχει να κάνει απλώς με το ότι δαπανήθηκαν 105+ 45 εκατ. ευρώ (σε μορφή μπόνους) για να… χάνει προπονήσεις λόγω της αγάπης του στα ηλεκτρονικά.
Σύμφωνοι, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. Ωστόσο, αντικατοπτρίζει με τον πλέον παραστατικό τρόπο την -οδυνηρή για τους «μπλαουγκράνα»- περίοδο της προεδρικής θητείας του Μπαρτομέου. Όσο και αν ο υπογράφων δεν πολυπάει τον Νεϊμάρ, απλά δεν γίνεται να αντικαθιστάς τον Βραζιλιάνο άσο με ένα «wonderkid» της μόλις μίας (εξαιρετικής βέβαια) σεζόν με την Ντόρτμουντ. Σπαταλώντας, μάλιστα, τέτοιο πακτωλό χρημάτων. Βεβιασμένη και αψυχολόγητη κίνηση, έως και… απελπισίας.
Το 2017 που συντελέστηκε η μεταγραφή, στο «Καμπ Νου» υπήρχε ακόμη Μέσι. Όμως, η φιγούρα του επίσης Λατινοαμερικάνου άσου και τα όσα έκανε εντός αγωνιστικού χώρου δεν γινόταν να προσφερθούν άμεσα από τον άγουρο, ακόμη τότε, Ντεμπελέ. Δεν εξετάζεται προφανώς εάν συνιστά καλό παίκτη ο 24χρονος Γάλλος. Ντριμπλαδόρος, έχει και τα δύο πόδια, πλέον και παραγωγικός. Του ανήκει όλο το μέλλον, εάν φυσικά συνεχίσει στον δρόμο που έχει μπει εσχάτως. Είτε στη Βαρκελώνη είτε αλλού, καθώς εκπνέει και το συμβόλαιό του τον προσεχή Ιούνιο.
Γκάρεθ Μπέιλ - Από Τότεναμ σε Ρεάλ Μαδρίτης, 101 εκατ. ευρώ
Αναστασία Βοσνάκη
Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και με κάποιο μαγικό τρόπο να σταματήσω μια μεταγραφή, αυτή θα ήταν του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013! Πάμε να εξηγήσουμε τους λόγους παρακάτω.
Καταρχάς δεν είναι μόνο όσα έχει κάνει στο γήπεδο και όσα δεν έχει κάνει πιο σωστά. Η συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια προς την ομάδα δεν είναι και η καλύτερη, που θα μπορούσε να έχει ένας αθλητής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν έλεγε στον τότε προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, ότι είναι άρρωστος και δεν νιώθει καλά και αυτός ήταν ο λόγος, που δεν θα πήγαινε στην προπόνηση. Και θα μου πεις πού είναι το παράξενο σε αυτό; Θα απαντήσω ότι το παράξενο σε αυτό ήταν ότι ο Μπέιλ έλεγε ψέματα στη Ρεάλ και στον Γάλλο τεχνικό και έπαιζε γκολφ, κάτι το οποίο το είχε απαθανατίσει και ο φωτογραφικός φακός. Ο Ουαλός επιθετικός είχε προφανώς ξενερώσει με την ομάδα, είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο και έκανε όλες αυτές τις παρατυπίες, λέγοντας ψέματα, γιατί και ο χρόνος συμμετοχής, που του έδινε ο Ζιντάν, δεν του ήταν αρκετός.
Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να δώσει 101 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος τότε θεωρούνταν από τους top ποδοσφαιριστές και από αυτούς, που θα κυριαρχούσαν στο ποδόσφαιρο. Η πρώτη χρονιά του ήταν εξαιρετική και συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Champions League, ενώ και οι δύο επόμενες σεζόν του ήταν πολύ καλές σε νούμερα, δημιουργώντας το BBC παρέα με τον Μπενζεμά και τον Κριστιάνο.
Στη συνέχεια, όμως, άρχισε η κάτω βόλτα και την τελευταία τετραετία τουλάχιστον τον θυμόμαστε μόνο για το ψαλιδάκι κόντρα στην Λίβερπουλ. Με πτωτική πορεία, με συνεχείς τραυματισμούς, με την εξέλιξη που ποτέ δεν ήρθε, με απογοήτευση προς τους φαν του και με αρκετά ψέματα! Προφανώς η Ρεάλ όταν ξόδευε 101 εκατ. ευρώ θα περίμενε πολλά περισσότερα από τον Μπέιλ, ο οποίος θεωρητικά ερχόταν στη Μαδρίτη για να γίνει ο νέος ηγέτης…
Φιλίπε Κοουτίνιο - Από Λίβερπουλ σε Μπαρτσελόνα, 145 εκατ. ευρώ
Παύλος Κουστέρης
Όταν έχουμε να κάνουμε με τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές όλων των εποχών, πρέπει μαζί να μπαίνει και η φωτογραφία ενός συγκεκριμένου τύπου, που είναι άγνωστο πώς έχει ξεφύγει από την ελληνική παραγοντική ζωή με την μπάλα, που απέδειξε ότι δεν ξέρει, συνδυάζοντας, μάλιστα, τον παρολίγον… αφανισμό της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, που η θητεία του αποδείχθηκε πλήρως καταστροφική.
Και πάμε και στις μεταγραφές, εκ των οποίων η μία από τις τρεις μπαίνει στη δική μου κορυφή. Φιλίπε Κοουτίνιο. Εκβίασε τη μεταγραφή του το 2018 για να κατακτήσει το Champions League με την Μπαρτσελόνα και τελικά την κούπα την πήρε η Λίβερπουλ, στην οποία ήταν βασιλιάς. Για την απόκτησή του δαπανήθηκαν 145 εκατ. ευρώ (τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου) και τελικά ολοκλήρωσε την παρουσία του με 106 εμφανίσεις (ειλικρινά πίστευα ότι είναι πολύ λιγότερες) και με μόλις 25 γκολ, ενώ σκόραρε δύο γκολ εναντίον της Μπάρτσα ως δανεικός στην Μπάγερν σε προημιτελικό Champions League σε εκείνο το αξέχαστο 8-2! Τόσο μεγάλη επιτυχία για τους Καταλανούς.
Σήμερα, ο 29χρονος Βραζιλιάνος είναι ακόμα δανεικός, αυτήν τη φορά στην Άστον Βίλα, που δεν χτυπάει καν Ευρώπη στην Premier League και ο Στίβεν Τζέραρντ προσπαθεί να του αναστήσει την καριέρα, με τους «μπλαουγκράνα» φυσικά ακόμα να πληρώνουν μέρος του συμβολαίου του. Πραγματικά, είναι άγνωστο τι άλλο μπορεί να συμβεί στραβά σε μία μεταγραφή… Από κοντά στον Βραζιλιάνο είναι και οι Γκριεζμάν και Ντεμπελέ, που κόστισαν περίπου από 120 εκατ. ευρώ έκαστος.
Κριστιάνο Ρονάλντο - Από Ρεάλ Μαδρίτης σε Γιουβέντους, 117 εκατ. ευρώ
Γιώργος Τσανάκας
Αναμφίβολα δεν μπορείς να την πεις τη χειρότερη μεταγραφή που έχει γίνει. Αλλά με βάση τον στόχο που είχε τεθεί όταν η Γιουβέντους τον απέκτησε, τότε δεν μπορείς να την πεις και πετυχημένη. Διότι και πριν πάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους είχε κατακτήσει άλλα 34 πρωταθλήματα και μετρούσε ήδη επτά σερί από το 2012 και έπειτα. Δεν μπορεί, δηλαδή, να πει κανείς πως πήγε στη Γηραιά Κυρία και την έκανε πρωταθλήτρια. Ισόβια πρωταθλήτρια ήταν τα προηγούμενα χρόνια στην Ιταλία η Γιουβέντους και κατέκτησε άλλα δύο.
Όταν ξοδεύεις, όμως, 117 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με τους Ιταλούς τους οποίους πιστεύουμε και δεν πιστεύουμε) και παίρνεις έναν εκ των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών στο στερέωμα, που έχει κατακτήσει το ένα Champions League μετά το άλλο, τότε τον φέρνει στο Τορίνο για να πάρει επιτέλους και εσύ μετά από τόσα χρόνια την κούπα με τα… μεγάλα αυτιά. Και τελικά, παίρνεις ένα… τίποτα.
Τρεις σερί αποκλεισμοί, ο ένας στα προημιτελικά από τα παιδιά του Άγιαξ, οι άλλοι δύο από τις εμφανώς κατώτερες Λιόν, Πόρτο… Σαν να μη φτάνει αυτό, σου δημιουργεί μια τεράστια τρύπα-ζημιά στα οικονομικά του συλλόγου, σου περιορίζει το πώς θα κινηθείς μεταγραφικά αφού πρέπει να ξοδέψεις λιγότερα και στο τέλος σε αφήνει στα κρύα του λουτρού, αποχωρώντας από την ομάδα, παίρνοντας μαζί του και τους… χιλιάδες followers που είχε φέρει στο Τορίνο.
Αν μη τι άλλο, όταν παίρνεις τον Κριστιάνο και κατακτάς άλλα δύο πρωταθλήματα, δεν το λες και τεράστια επιτυχία, με βάση το πού στόχευες, δηλαδή στο Champions League.
Φερνάντο Τόρες - Από Λίβερπουλ σε Τσέλσι, 58 εκατ. ευρώ
Γιάννης Πολιάς
Μπορεί σήμερα το ποσό των 58 εκατομμυρίων ευρώ να μας ακούγεται… ψίχουλα για μεταγραφή -εδώ ένας Γκρίλις κόστισε 117 πέρυσι- ωστόσο το 2011 δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Τόσα είχε δώσει η Τσέλσι για να πάρει τον Φερνάντο Τόρες από τη Λίβερπουλ, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, στην ακριβότερη τότε μεταγραφή αγγλικής ομάδας.
Οι προσδοκίες τεράστιες, το αποτέλεσμα μέτριο έως κακό. Ο Ισπανός δεν βρήκε στο Λονδίνο τη φόρμα που είχε στο λιμάνι των «κόκκινων», μέτρησε 45 τέρματα σε 172 συμμετοχές και έφυγε μετά από δανεισμό στη Μίλαν σχεδόν τσάμπα τέσσερα χρόνια αργότερα. Highlight το γκολ στην Μπαρτσελόνα στο Champions League το 2012, καθώς και εκείνο ενάντια στην Μπενφίκα στον τελικό του Europa έναν χρόνο αργότερα. Η μεταγραφή κρίνεται αποτυχημένη τόσο για τα χρήματα που είχαν δαπανηθεί, όσο και για το… hype της.
Όταν είχε πάει στους «μπλε» ο Ισπανός αποτελούσε ένα από τα πιο καυτά ονόματα παγκοσμίως. Τελικά, πιο πολύ θυμόμαστε το deal χάρη και στην έμπνευση της Λίβερπουλ να δαπανήσει τα 41 από τα 58 εκατομμύρια που είχε λάβει για να αποκτήσει τον τσουρουκά της καρδιάς μας, Άντι Κάρολ, από τη Νιουκάστλ.
Αντουάν Γκριεζμάν - Από Ατλέτικο Μαδρίτης σε Μπαρτσελόνα, 130 εκατ. ευρώ
Γιώργος Μαραθιανός
Θα έλεγα ότι μιλάμε για ποδοσφαιρικό «απατεώνα», αλλά πρόκειται (σχεδόν) για κανονικό απατεώνα.
Μιλάμε για τύπο που έκανε ολόκληρο ντοκιμαντέρ την απόφασή του να πει όχι στα λεφτά της Μπαρτσελόνα, να μείνει πιστός στην Ατλέτικο, να μην προδώσει ποτέ τους οπαδούς της. Kαι την επόμενη σεζόν (την ΕΠΟΜΕΝΗ) πήγε στην… Μπαρτσελόνα!
Και μόνο για αυτό αξίζει κανείς να ενώσει τη φωνή του με τη γιούχα που εξακολουθεί να ακούει τώρα που επέστρεψε στην αγαπημένη του Ατλέτικο (γελάει ο κόσμος).
Όμως ο καλοχτενισμένος επιθετικός αξίζει την καραμούζα και για αγωνιστικούς λόγους: Γιατί μετά το καράβι λεφτά που δόθηκε για πάρτη του, απέδειξε μεν το «καλοχτενισμένος», αλλά όχι και το «επιθετικός». Κοστίζοντας 130 εκατ. γιούρο και παίζοντας συνολικά 102 φορές στους «μπλαουγκράνα», η 6η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου έβαλε όλα και όλα 35 γκολ. Μιλάμε ότι βγαίνει πάνω από… 3,7 εκατομμύρια το τεμάχιο. Σκέτη αισχροκέρδεια!
Κανένα σχεδόν καθοριστικό, καμία ουσιαστική συμβολή, κανένα δέσιμο με την εξέδρα και από τίτλους ένα… Σούπερ Καπ Ισπανίας. Και μόνο ότι μετά από δυο χρόνια οι Καταλανοί τον επέστρεψαν… μισοτιμής στην Ατλέτικο δείχνει με τι ανακούφιση ξεφορτώθηκαν το πιο υπερτιμημένο ποδοσφαιρικό παλτό των τελευταίων χρόνων!
Νεϊμάρ - Από Μπαρτσελόνα σε Παρί Σεν Ζερμέν, 222 εκατ. ευρώ
Αποστόλης Λιβάνιος
Μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή ever, καθώς δαπάνησε 222 εκατομμύρια ευρώ η Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα. Συνεπώς, οι απαιτήσεις είναι αυτομάτως τρομερά υψηλές. Πιθανόν και υπερβολικές.
Οι Άραβες τα έσκασαν χοντρά για να πάρουν έναν παίκτη-ηγέτη, ο οποίος θα τους ανέβαζε επίπεδο, για να τους οδηγήσει στον μεγάλο στόχο. Την κατάκτηση του Champions League. Αμ δε! Η ποιότητα του Βραζιλιάνου άσου είναι δεδομένη, αλλά η προσφορά του, βάσει της επένδυσης που έγινε, δυσανάλογη. Ρίχνοντας μια ψυχρή ματιά στους αριθμούς του δεν το βλέπεις, αφού καταφέρνει να μουτζουρώνει τα κακώς κείμενα, σκοράροντας σε παιχνίδια, τα οποία «καθάριζαν» εύκολα ή δύσκολα οι Γάλλοι και πριν την άφιξή του.
Στα μεγάλα ραντεβού δεν τον λες και… Εγγλέζο, ενώ έχει φτάσει στο σημείο να απασχολεί πιο πολύ με θέματα όχι καθαρά αγωνιστικά. Όπως το γεγονός ότι είναι συνεπής στο να απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της Παρί στα γενέθλια της αδερφής του. Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι συνήθως αργεί να ξημερώσει και σε έναν ρόστερ με αστέρες όπως οι Μέσι, Εμπαπέ και γενικώς την ποιότητα να ξεχειλίζει, είναι δύσκολο να αποκτήσουν άπαντες πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ακόμα και έτσι, ο Νεϊμάρ, ο οποίος είχε ανταποκριθεί πολύ καλύτερα σε αυτόν τον ρόλο στους Καταλανούς (με Μέσι και Σουάρες), παρουσιάζεται πολύ κατώτερος των προσδοκιών. Κάποιοι θα τον έλεγαν… απατεώνα. Πολλοί αχώνευτο. Εσείς το είπατε, όχι εγώ…
Γκαΐθκα Μεντιέτα - Από Βαλένθια σε Λάτσιο, 48 εκατ. ευρώ
Νίκος Ράλλης
Μόλις δύο δεκαετίες πριν, το ποδόσφαιρο δεν είχε δει ακόμη, και πιθανότατα ούτε καν είχε φανταστεί πως θα δει, τα «τρελά» νούμερα, που βλέπει από το 2013, μετά την πρώτη μεταγραφή «κατοστάρικου» στην ιστορία, με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα 48 εκατ. ευρώ, ωστόσο, που «έσκασε» η Λάτσιο στην παντοδύναμη -και υπέροχη- τότε Βαλένθια, το καλοκαίρι του 2001, προκειμένου να φέρει στη Ρώμη μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές καψούρες της γενιάς εκείνης, σε σημερινά χρήματα είναι περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Και πήγαν άκλαυτα.
Η μεταγραφή του Γκαΐθκα Μεντιέτα στους «λατσιάλι» βρίσκεται ψηλά σε λίστες, όχι μόνο με τις χειρότερες ακριβές, αλλά θεωρείται από τις πλέον αποτυχημένες γενικά! Όταν στα 27 του αποφάσισε, μετά από μία δεκαετία σχεδόν στο «Μεστάγια» και με δύο σερί τελικούς Champions League «στην πλάτη», να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία, ήταν ο πιο «καυτός» μέσος στον πλανήτη. Μία ασταμάτητη «μηχανή» στο κέντρο, που μπορούσε φαινομενικά να κάνει τα πάντα!
Η Λάτσιο τον «κέρδισε», λοιπόν, επενδύοντας πάνω του τα λεφτά από τις μεταγραφές των Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν και Πάβελ Νέντβεντ και τον έκανε, μάλιστα, τον 6ο πιο ακριβό παίκτη όλων των εποχών, με στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα! Όλος ο κόσμος περίμενε -και εγώ μαζί- οι «λατσιάλι» να επιστρέψουν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου (κατέκτησαν τον τίτλο το 2000) και όπως η Βαλένθια, μελλοντικά να διεκδικήσουν κάτι καλό σε επίπεδο Champions League. Έμειναν όλοι -και εγώ μαζί- στο «περίμενε». Η πορεία του Μεντιέτα στην «Αιώνια Πόλη» ήταν μια… αιώνια αποτυχία! Αδιανόητο και ανεξήγητο ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, πώς η μεταγραφή ενός τέτοιου παικταρά, που υπήρξε και άψογος επαγγελματίας, δεν «έπιασε».
Έπαιξε 20 παιχνίδια όλα και όλα την πρώτη του χρονιά στη Λάτσιο, και αυτά ήταν. Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια στη Μίντλεσμπρο. Αλλά ποτέ ξανά δεν έγινε ο Γκαΐθκα Μεντιέτα της Βαλένθια.
Εντέν Αζάρ - Από Τσέλσι σε Ρεάλ Μαδρίτης, 115 εκατ. ευρώ
Χρήστος Κατριμουστάκης
Τα απίθανα κατορθώματα του Εντέν Αζάρ με την Τσέλσι έκαναν τη Ρεάλ να πειστεί να δαπανήσει το καλοκαίρι του 2019 περίπου 115 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό να τον αποκτήσει. Δυστυχώς κανείς δεν σταμάτησε τους ανθρώπους της «βασίλισσας» από αυτή την κίνηση και λογικά στη διοίκηση των Μαδριλένων ακόμα βλέπουν εφιάλτες από τα κυριολεκτικά… πεταμένα λεφτά. Είναι άσχημα τα 6 γκολ και οι 10 ασίστ σε 65 ματς; Αν έχεις δώσει ένα κάρο λεφτά, είναι τραγικά τα πράγματα.
Για την ακρίβεια, εντάξει, θα μπορούσε απλά να μην τα πηγαίνει καλά, ο Βέλγος όμως δεν παίζει! Ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον επόμενο και κάπως έτσι έχει κυλίσει η… φάση την τελευταία τριετία στην ισπανική πρωτεύουσα. Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ψάχνουν ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του, ώστε να τον στείλουν με «κορδέλα».
Μιλάμε για αθλητή, που φλέρταρε με τη Χρυσή Μπάλα και έχει περάσει στο περιθώριο. Όπως δείχνει το πράγμα, λογικά δεν θα επανέλθει ποτέ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.