Stoiximan Super League

Εκπλήξεις από Αναστασίου

Ενδεκάδα με Κουτρουμπή και Καρέλη ετοιμάζει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου για το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ατζαγκούν και Αμπεΐντ διεκδικούν μια θέση.

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει σε όλο και περισσότερους παίκτες. Βλέποντας την εικόνα παικτών στις προπονήσεις και την απόδοσή τους σε όσες ευκαιρίες τούς έχει δώσει, ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του για την ανταπόκρισή τους.

Έτσι στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, θέση βασικού αναμένεται να πάρουν οι Κουτρουμπής και Καρέλης. Ο πρώτος θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν τον παρτενέρ του Τριανταφυλλόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ελλείψει και του τιμωρημένου Σίλντενφελντ. Ο δεύτερος με τη διαφαινόμενη απουσία του Φιγκερόα που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα θα πάρει θέση δίπλα στον Μπεργκ στην επίθεση. Στο τέρμα θα είναι ο Καπίνο, Μαρινάκης και Νάνο θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, ενώ Μέντες, Λαγός και Πράνιτς θα συνθέσουν την τριάδα του κέντρου ελλείψει του τιμωρημένου Ζέκα. Πίσω από το δίδυμο των επιθετικών θα επιλεγεί ένας εκ των Ατζαγκούν και Αμπεΐντ.

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Ριζούπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x