Stoiximan Super League

Ανεβαίνουν Λαμέλα-Μαρσιάλ, δύσκολα στο Αγρίνιο οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Έρικ Λαμέλα και ο Άντονι Μαρσιάλ να είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Αντίστροφα για να τεθούν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, φαίνεται πως μετρούν ο Έρικ Λαμέλα και ο Άντονι Μαρσιάλ.

Ο Αργεντινός τεχνικός είδε στη χθεσινή προπόνηση, με ικανοποίηση, τόσο τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό όσο και τον Γάλλο σταρ να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν ένας ή και οι δύο είναι στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαρσία, ο Μουκουντί, ο Γκατσίνοβιτς και ο Οντουμπάτζο έχουν μπει στην τελική ευθεία για την επάνοδό τους, όμως οι τρεις από αυτούς (Γκαρσία, Γκάτσι και Οντουμπάτζο) δύσκολα θα είναι σε αυτό το ματς της «Ένωσης».

Τα πάντα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή και αυριανή προπόνηση, όπου η ομάδα κάνει αρκετή δουλειά σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x