Stoiximan

Champions League: Πολλά γκολ στο Άστον Βίλα - Μπάγερν, τη δουλειά της η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπολόνια

Κέιν vs. Μαρτίνες στο Villa Park, δράση από το ξεκίνημα στο Anfield. Ανάλυση και προγνωστικά

Η δράση στη League Phase του UEFA Champions League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις που φιλοξενεί το πρόγραμμα της Τετάρτης. Στις 22:00 στο Villa Park, η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου. Εξαιρετική η εικόνα της ομάδας του Έμερι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, καθώς επιβλήθηκε με άνεση 3-0 της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία.


Οι αριθμοί της αναμέτρησης είναι ενδεικτικοί, όχι τόσο στην κατοχή (45% - 55%) ή τις τελικές (13 - 20), όσο στην ουσία και την αποτελεσματικότητα που αποτυπώνεται στον δείκτη xG με 0.43 - 2.26 για την Βίλα. Απόλυτα θετικό το ξεκίνημα της και στην Premier League, όπου μετράει 4Ν-1Ι-1Η σε έξι αγωνιστικές και είναι 5η, αλλά μόλις στο -2 από την κορυφή.

Στο 2.40 να βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ο Χάρι Κέιν

Πάρτι δίχως τέλος για τη Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα, καθώς συνέτριψε με σκορ 9-2(!) τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Το 3-0 του 38' έγινε 3-2 στο 50', ωστόσο ακολούθησε βαυαρική... καταιγίδα με έξι ακόμη αναπάντητα τέρματα.

Ο Κομπανί κάνει πολύ καλή δουλειά για την ώρα, με τη μοναδική απώλεια σε εννέα επίσημα ματς για τη Μπάγερν να είναι το πρόσφατο 1-1 στο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν. Πρωτοπόρος στη Bundesliga με 4Ν-1Ι-0Η και γκολ 17-4 η Μπάγερν, που δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί τη φετινή σεζόν.

Διαφορά εμπειρίας, ποιότητας, βάθους λύσεων και... φανέλας, στοιχεία που δίνουν την ταμπέλα του φαβορί στη Μπάγερν. Ωστόσο δεν θα είναι εύκολη η αποστολή των Βαυαρών απέναντι στην σκληροτράχηλη Άστον Βίλα. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 3,5 γκολ & Κέιν 2+ προσπάθειες στην εστία & Μαρτίνες 3+ αποκρούσεις σε απόδοση 5.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο Anfield, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπολόνια. Εμφατικό «διπλό» πέτυχε στην πρεμιέρα η ομάδα του Άρνε Σλοτ, καθώς επικράτησε 3-1 της Μίλαν επί ιταλικού εδάφους. Παρά το γεγονός πως ο Πούλισιτς έβαλε μπροστά τους «ροσονέρι» στο σκορ μόλις στο 3', η απάντηση των «reds» ήταν γρήγορη και ξεκάθαρη, με τα δύο γκολ των στόπερ (Κονατέ, Φαν Ντάικ) να φέρνουν την ανατροπή πριν το ημίχρονο και τον Σόμποζλαϊ να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα στο δεύτερο μέρος.

Εκπληκτικό το στατιστικό με τις 24 τελικές (12 στον στόχο) και τα 2.64 xG με 50% κατοχή μπάλας για τη Λίβερπουλ. Οδηγεί την κούρσα τίτλου στην Premier League με ρεκόρ 5Ν-0Ι-1Η και τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ στο κατόπι με έναν βαθμό λιγότερο.

Στο 15.00 να κατακτήσει το Champions League η Λίβερπουλ

Η Μπολόνια έμεινε στο 0-0 εντός κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Αποτέλεσμα με διαφορετικές αναγνώσεις, καθώς οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι με τον Σουντάκοφ μόλις στο 4', ωστόσο οι «ροσομπλού» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ενδεικτικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με κατοχή μπάλας 48% - 52%, τελικές 17940 - 4(1), 8-3 κόρνερ και 1.48 - 0.87 xG. Δύσκολα χάνει, το ίδιο δύσκολα κερδίζει μέχρι στιγμής η Μπολόνια, που σε έξι αγωνιστικές στη Serie A μετ΄ραει 1Ν-4Ι-1Η, με 7-9 γκολ και είναι στην 13η θέση.

Το μομέντουμ, η έδρα και η διαφορά κλάσης δείχνουν ξεκάθαρα Λίβερπουλ, που εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κάνει τη δουλειά. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 1,5 γκολ 1ο ημίχρονο & Αλεξάντερ-Άρνολντ 1+ ασίστ & Πομπέγκα 3+ τάκλιν σε απόδοση 10.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x