Stoiximan Super League

Δεν χάνει την πίστη του

Βέβαιος ότι η εικόνα που εμφανίζει στα τελευταία ματς ο Απόλλων Αθηνών θα αλλάξει σύντομα παρουσιάζεται ο Λόρι Σάντσεζ σε συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Στην τρίτη θέση από τέλος στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται ο Απόλλων Αθηνών, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ήττα από τους Κρητικούς κλόνισε ακόμα και τους πιο αισιόδοξους στη Ριζούπολη, όμως ο Λόρι Σάντσεζ δηλώνει σίγουρος ότι όταν οι ποδοσφαιριστές του αφομοιώσουν αυτά που ζητάει, η ομάδα θα ανακάμψει και θα παρουσιαστεί καλύτερη.

«Γι' αυτό είμαι εδώ», τους είπε χαρακτηριστικά ο Βορειοϊρλανδός προπονητής.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Παύλος Μυροφορίδης, έκανε δριμείες παρατηρήσεις για τα λάθη του προχθεσινού αγώνα, στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να τονώσει το ηθικό τους.

Χθες δεν προπονήθηκε ο Γκουέλα, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού. Παράλληλα, ο Καμερουνέζος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και λόγω των ενοχλήσεων, δηλώθηκε να λείψει από το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x