NBA

Στην… έξοδο από τους Σέλτικς ο Κέμπα Γουόκερ!

Η φετινή σεζόν φαίνεται πως ήταν και η τελευταία του Κέμπα Γουόκερ στους Σέλτικς.

Χωρίς τον Κέμπα Γουόκερ καταστρώνουν τα πλάνα της επόμενης σεζόν οι Σέλτικς.

Σύμφωνα με το «bleacherreport.com», οι «Κέλτες» δεν υπολογίζουν τον 31χρονο γκαρντ, ο οποίος και εκείνος φέρεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από τη Βοστώνη.

Όταν ο βετεράνος γκαρντ μετακόμισε το 2019 στους Σέλτικς, πίστευαν ότι θα δημιουργούνταν έναν δυνατό σύνολο πλαισιωμένο από τους Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν. Αλλά, αυτό εκ του αποτελέσματος δεν έγινε πραγματικότητα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που πέρασε, ο τότε τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντάνι Έιντζ, πίεζε για την ανταλλαγή του, με πρώτο στόχο τον Τζρου Χολιντέι, ο οποίος κατέληξε στους Μπακς. Από τότε, λέγεται ότι «χάλασαν» οι σχέσεις του Γουόκερ με τη διοίκηση των «Κελτών».

Από ‘κει και πέρα, η φετινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη από άποψη προσφοράς από τον έμπειρο γκαρντ, καθώς έχασε 29 ματς κανονικής περιόδου, αλλά και τα δύο τελευταία στα playoffs απέναντι στους Νετς. Όσον αφορά στους αριθμούς του, είχε 19,3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ.

Ωστόσο, η… απαλλαγή των Σέλτικς από τον Κέμπα Γουόκερ δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Κι αυτό γιατί, ο βετεράνος γκαρντ έχει συμβόλαιο ύψους 36 εκατ. δολαρίων τη σεζόν 2021/22, ενώ η τελευταία του χρονιά το 2022/23 έχει λαμβάνειν 37,7 εκατ. δολάρια. Με βάση, λοιπόν, την εικόνα που είχε στους Σέλτικς, τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, αλλά και το ύψος των χρημάτων του, αυτή την στιγμή πολλές ομάδες στο ΝΒΑ δεν φαίνονται διατεθειμένες να καλύψουν ένα τόσο μεγάλο μέρος στο salary cap τους, ώστε να τον αποκτήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x