Stoiximan Super League

Κώτσιρας: «Ορόσημο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κώτσιρας, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτοιμος να αλλάξει τη μοίρα του πανηγυρίζοντας μια σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Ολυμπιακού είναι ο Παναθηναϊκός μετά και το 1-1 με την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο υποδέχεται τον «αιώνιο» αντίπαλο το βράδυ της Κυριακής (6/10, 20:30, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM, Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στην εκπομπή «Sportshow» της Cosmote TV, o Γιάννης Κώτσιρας, χαρακτήρισε το ντέρμπι ως ορόσημο για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να κερδίσει την ψυχολογία της με νίκες, προσθέτοντας ότι είναι ευκαιρία να αποδείξουν οι «πράσινοι» ότι θα παλέψουν ως το τέλος για να πετύχουν τους στόχους τους.


«Στο αυριανό ντέρμπι πιστεύω πως τον μεγαλύτερο ρόλο θα τον παίξει η συγκέντρωση και το πάθος που θα έχουν οι δύο ομάδες. Στις μονομαχίες, σε όλες τις φάσεις, γιατί έτσι κερδίζεις και ψυχολογία μέσα στο γήπεδο. Γενικότερα η ομάδα πρέπει να «βρεθεί» μέσα στο γήπεδο, γιατί έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες με πολύ ποιότητα και δεν είναι εύκολο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορέσει να "δέσει" η ομάδα.

Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βέβαια και στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ δεν είχαμε αρχίσει καλά, λέγαμε πάμε να ξεκινήσουμε πάλι, από αυτό το ματς να πάνε όλα καλά, να το κερδίσουμε και να συνεχίσουμε με νίκες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτό το ματς ίσως είναι ορόσημο, πρέπει αύριο ν’ αποδείξουμε ότι διαθέτουμε πολύ καλά ομάδα και ότι πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος για τους στόχους μας.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x