NBA

Ρεκόρ παραγωγικότητας για Πέλικανς (video)

Οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς βρέθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση τα ξημερώματα απέναντι στους Σακραμέντο Κίνγκς, γεγονός που τους οδήγησε σε ρεκόρ επιθετικής παραγωγικότητας με τους 149 πόντους όπου πέτυχαν.

Η αναμέτρηση με τους Σακραμέντο Κινγκς εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο για τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς, οι οποίοι επικράτησαν εύκολα με 149 – 129 και ταυτόχρονα πέτυχαν την καλύτερη τους επιθετική επίδοση στην ιστορία τους.

Οι παίκτες του Αλβίν Τζέντρυ έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης απέναντι στους «βασιλιάδες», όπου χαρακτηριστικά οκτώ αθλητές του ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων.

Το προηγούμενο επιθετικό ρεκόρ των Πέλικανς είχε σημειωθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2018, εντός έδρας, στην νίκη με 139 – 117,κόντρα στους Λος Άτζελες Λέικερς. Αντίστοιχη επίδοση είχαν επαναλάβει στις 14 Νοεμβρίου 2014 και πάλι εντός έδρας , με αντίπαλο τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με σκορ 139 – 91.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος σημείωσε 36 πόντους (14/21 σουτ, 66.7%), μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης ο Άντονι Ντέιβις με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των ηττημένων, ο Ουίλι Κόλεϊ-Στάιν με 20 πόντους και ο Μάρβιν Μπάγκλι με 19 ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Δείτε το βίντεο:




Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x