NBA

Ο Κάρτερ συνεχίζει να μεγαλώνει τον μύθο του (video)

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν και να πλησιάζει στην δύση της καριέρας του, ωστόσο ο Βινς Κάρτερ εξακολουθεί να γράφει ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ.

Ο έμπειρος σμολ φόργουρντ των Ατλάντα Χοκς, Βινς Κάρτερ στον αγώνα απέναντι τους Φιλαδέλφια 76ερς κατέγραψε ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα στην πλούσια καριέρα του, αφού ανέβηκε στην όγδοη θέση των αθλητών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Λίγκα.

Ο 41χρονος καλαθοσφαιριστής, συνεχίζει στην εικοστή πρώτη σεζόν του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και τα ξημερώματα κατάφερε να αναρριχηθεί στην όγδοη θέση του πίνακα με τους παίκτες που έχουν καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές, έχοντας πλέον 1.411 παιχνίδια στο προσωπικό του κοντέρ.

Με την επίδοση αυτή, ο Κάρτερ ξεπέρασε τον Τζέισον Τέρι (1.410 αγώνες) και βρίσκεται πίσω μόνο από τους Κέβιν Γουίλις (1.424), Κέβιν Γκαρνέτ (1.462), Ντίρκ Νοβίτσκι (1.471), Κάρλ Μαλόουν (1.476), Τζον Στόκτον (1.504), Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (1.560) και Ρόμπερτ Πάρις (1.611).

Στα 21 χρόνια επαγγελματικής του καριέρας στο ΝΒΑ, έχει κατά μέσο όρο 17.7 πόντους (43.7% σουτ, 37.3% τριπ και 79.9% β), 4.5 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 0.6 κοψίματα και 1.0 κλεψίματα και μια σειρά από άκρως εντυπωσιακά καρφώματα στο βιογραφικό του, αφού πρόκειται για έναν από τους θεαματικότερους αθλητές στην ιστορία της Λίγκας. Ωστόσο, το δαχτυλίδι του πρωταθλητή εξακολουθεί να απουσιάζει από την πλούσια συλλογή του.

Δείτε το βίντεο:










Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x