NBA

Ο Ίρβινγκ θέλει τον Ντέιβις στους Σέλτικς!

Διακαής πόθος του Κάιρι Ίρβινγκ είναι να γίνει συμπαίκτης του Άντονι Ντέιβις, με τον οποίο φημολογείται πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό να τον «ψήσει» να μετακομίσει στη Βοστόνη.

Ντυμένο στα πράσινα επιθυμεί να δει τον Άντονι Ντέιβις, ο Κάιρι Ίρβινγκ!

Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο άσος των Μπόστον Σέλτικς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον σούπερ σταρ των Πέλικανς, για να τον πείσει πως η Βοστόνη είναι ο ιδανικός προορισμός για εκείνον.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του 26χρονου πως σκοπεύει να ανανεώσει με τους Σέλτικς, φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να... στρατολογεί για λογαριασμό της ομάδας του.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι ο πάουερ φόργουορντ των Πέλικανς έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης και μόνο με ανταλλαγή μπορεί να αλλάξει στρατόπεδο.

Μια ενδεχόμενη όμως μετακίνηση του Ντέιβις, θα αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα και θα ανεβάσει επίπεδο τα την ομάδα της Βοστόνης.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω twitter από τον έγκριτο ρεπόρτερ Jay King, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση των εμπλεκόμενων για το θέμα.


Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x