NBA

Θέλουν μισογεμάτο γήπεδο οι Γουόριορς τη νέα σεζόν!

Ένα πολύ φιλόδοξο και αρκετά δαπανηρό πλάνο, ώστε να έχουν κόσμο τα παιχνίδια τους τη νέα σεζόν, παρουσίασαν οι Γουόριορς!

Την παρουσία φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια τους, τη νέα αγωνιστική περίοδο, επιθυμούν οι Γουόριορς!

Σύμφωνα με το «ESPN», η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ παρουσίασε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο, βάσει του οποίου θα υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθεί το 50% της χωρητικότητας του «Chase Center», που μεταφράζεται σε 10.000 θεατές.

Από ‘κει και πέρα, όλο αυτό το σχέδιο αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 30 εκατ. δολάρια στη διοίκηση των Γουόριορς, αλλά αυτή η δαπάνη μπορεί να καλυφθεί από τα έσοδα.

Συγκεκριμένα, ο κάθε ένας που θα μπαίνει στο γήπεδο είτε θεατής, είτε υπάλληλος του γηπέδου, αλλά και παίκτης και προπονητής ομάδας θα υποβάλλεται σε ένα rapid test για τον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα θα βγαίνουν σε διάστημα 15 λεπτών. Έτσι, άμεσα θα γίνεται γνωστό εάν θα μπορεί το άτομο να εισέλθει στο κλειστό.

Μάλιστα, στην ομάδα από το Σαν Φρανσίσκο είναι τόσο σίγουροι για την αποτελεσματικότητα του πλάνου τους, που θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό για όλες τις υπόλοιπες ομάδες ενόψει της έναρξης της σεζόν 2020/21.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x