NBA

«Μυστήριο» η επιστροφή του Ντουράντ

«Βόμβα» έριξε ο Στίβ Κέρ, που τόνισε ότι ο τραυματισμός του Ντουράντ είναι πιο σοβαρός απ' ότι είχαν υπολογίσει οι πρωταθλητές και ξεκαθάρισε ότι η κατάστασή του θα επανεξεταστεί.

Εκτός τόσο για το Game 3 όσο και για το Game 4 αναμένεται να μείνει ο Κέβιν Ντουράντ που βρίσκεται στα «πιτς» από το 5ο παιχνίδι της σειράς με τους Ρόκετς στο οποίο και τραυματίστηκε. Οι αρχικές εκτιμήσεις μπορεί να έδειχναν ότι ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και ο σταρ των Γουοριορς θα επιστρέψει σύντομα, ωστόσο τα νέα στη συνέχεια δεν ήταν ευχάριστα.

Ο «KD» αναμενόταν να επιστρέψει στο Game 2 της σειράς των Γουόριορς με τους Μπλέιζερς, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης των Θάντερ όχι μόνο δεν επέστρεψε στο Game 2 και πιθανόν να αργήσει αρκετά το come back του. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των «πολεμιστών» τόνισε ότι θα είναι σίγουρα εκτός για τα δύο επόμενα παιχνίδια και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την προσεχή εβδομάδα, αφήνοντας ανοιχτά… όλα τα ενδεχόμενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ας ελπίσουμε να συνεχίζει να βελτιώνεται, παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση όμως ο τραυματισμός είναι πολύ πιο σοβαρός απ όσο είχαμε υπολογίσει. Θα δούμε πως θα πάει η κατάσταση του. Έχει κάνει σπουδαία πρόοδο και προσπαθεί συνεχώς. Όλο το επιτελείο βρίσκεται από πάνω του και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει σε καλή κατάσταση αλλά κανείς δεν ξέρει πότε. Περιμένουμε και θα δούμε».

Επιμέλεια: Χρίστος Πετσόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x