NBA

Προς την έξοδο από τους Μάβερικς ο Πορζίνγκις

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στους Μάβερικς και την επόμενη σεζόν ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Μετά τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των playoffs από τους Κλίπερς, η φετινή σεζόν έλαβε τέλος για τους Μάβερικς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε ό,τι μπορούσε για την πρόκριση της ομάδας του Τέξας και όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό. Εκείνος, όμως, που απογοήτευσε με την παρουσία του ήταν ο Κρίσταπς Πορζίνγκις. Στο Ντάλας πίστευαν ότι ο Λετονός φόργουορντ θα «κούμπωνε» καλά με τον Σλοβένο γκαρντ, ωστόσο διαψεύστηκαν γιατί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι.

Για τον λόγο αυτό, έχουν κυκλοφορήσει ήδη οι φήμες στις ΗΠΑ, ότι ο Πορζίνγκις αναμένεται να παραχωρηθεί ως ανταλλαγή αυτό το καλοκαίρι, καθώς αφενός υπάρχει έντονος προβληματισμός στους Μάβερικς, ενώ από την άλλη και εκείνος δεν δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τον... Β' ρόλο που έχει, πίσω από τον Ντόντσιτς. Στην κανονική διάρκεια, ο 25χρονος είχε κατά μέσο όρο 20,1 πόντους και 8,9 ριμπάουντ, αλλά στη σειρά με τους Κλίπερς ήταν γενικά μέτριος με 13,1 πόντους και 5,4 ριμπάουντ.

Ο Λετονός μετακόμισε στο Ντάλας τον Ιανουάριο του 2019 από τους Νικς, χωρίς να παίξει μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν, λόγω τραυματισμού. Στο μεταξύ, όμως, τον Ιούλιο του ίδιου έτους υπέγραψε μάξιμουμ συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, έναντι 158 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x