NBA

Λεμπρόν: «Είναι διαφορετικά, αλλά θα το συνηθίσω»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον...

Μετά από μια καριέρα που μοιράστηκε σε Καβαλίερς και Χιτ, ο Λεμπρόν Τζέιμς θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να συνηθίσει στη Δύση και τους Λέικερς.

«Νιώθω σπουδαία που επέστρεψα στο γήπεδο, είναι ωραία η αίσθηση. Εκτιμώ πάρα πολύ την υποστήριξη των φίλων των Λέικερς εδώ, στο Σαν Ντιέγκο. Νιώθω πολύ καλά. Είναι διαφορετικά τώρα, με μια νέα φανέλα. Ήμουν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, μετά στους Μαϊάμι Χιτ κι επέστρεψα στο Κλίβελαντ, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Σε λίγο καιρό, όμως, θα το συνηθίσω. Το Σαν Ντιέγκο είναι πολύ ωραίο μέρος για να αγωνίζομαι, παντρεύτηκα εδώ κι έχω και ακαδημία με μικρά παιδιά», δήλωσε μετά το ντεμπούτο του σε φιλικό ο «βασιλιάς».

Για την ήττα από τους Νάγκετς στο «Valley View Casino Center», σχολίασε: «Είναι η πρώτη εβδομάδα που δουλεύουμε μαζί και παίξαμε κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Είναι καλό να έχουμε τέτοια τεστ. Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε στην άμυνα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, είχαμε πάντως κάποιες καλές αποστάσεις στην επίθεση. Είναι ευχάριστο το ότι έχουμε την ικανότητα να βελτιωθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x