NBA

Ίρβινγκ: «Η απόφαση να φύγω από το Κλίβελαντ ήταν η καλύτερη που έχω πάρει στη ζωή μου»

Αποκαλύψεις σχετικά με την πολυσυζητημένη μετακίνησή του από το Κλίβελαντ στη Βοστόνη έκανε με δηλώσεις του στο «Bleacher Report» ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Το καλοκαίρι του 2017, ο Κάιρι Ίρβινγκ αποχώρησε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για να πάει στους Μπόστον Σέλτικς, σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα trade των τελευταίων ετών, στο μαγικό κόσμο του NBA.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο 26χρονος πλεϊμέικερ μίλησε στο «Bleacher Report» για την σημαντική απόφαση που πήρε εκείνο το καλοκαίρι αλλά και για τα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτή η αποχώρηση.

«Βγήκα έξω και έκλαψα, άφησα όλα μου τα συναισθήματα να βγουν προς τα έξω. Όταν έμαθα πως θα πήγαινα στη Βοστόνη, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Από όλα τα μέρη, εκεί», είπε ο Ίρβινγκ για τα συναισθήματα που ένοιωσε όταν έμαθε για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής του.

«Όσα ήταν να γίνουν, έγιναν. Η αλλαγή πολλές φορές είναι δύσκολη και η απόφαση που παίρνεις, για να κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για σένα, μπορεί να μην μοιάζει λογική στον καθένα. Απλά πρέπει να το αποδεχτείς».

«Το να φύγω από το Κλίβελαντ για να πάω στη Βοστόνη ήταν η καλύτερη κίνηση που έχω κάνει στην καριέρα μου. Ειλικρινά. Διότι δεν είχε να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο άτομο ή τίποτα τέτοιο. Ήταν απλά θέμα τη στιγμής. Μπορεί για πολλούς να μην έμοιαζε η κατάλληλη στιγμή, αλλά για μένα ήταν», τόνισε ο Ίρβινγκ για την μεγάλη απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι, η οποία, όπως νιώθει ο ίδιος, τον δικαίωσε απόλυτα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x